I love Eva Longoria

Hun er bare rå, vakker, morsom skuespiller og jeg gleder meg til fruene starter igjen. Hun kunne godt svingt seg litt når stangen først stod der syntes jeg…eller hva? Har du prøvd det noen gang? Det er visst veldig vanskelig….det finnes timer i Oslo hvor en kan lære og det skal visst være sinnsykt bra trening etter hva jeg har hørt.

Hm…kanskje en gang? Syntes jeg så mine 180 cm svinge seg rundt der i et desperat forsøk på å se «sexy» ut…haha
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:23:33+00:00 11. november, 2009|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|Tags: , |1 Comment

One Comment

  1. Ole Remman 12. november 2009 at 19:35 - Reply

    D stemmer fru grung, jeg r 180Cm selv og svinger meg rundt stanga og kan bekrefte at d r sinnsykt bra trening…. Er jo mann, men m stor selvironi som våpen og folk ler seg halvt ihjell når jeg setter igang… Er faktisk bra med tanke på å imponere det fantastiske kvinnelige vesen også;-) Når d r innrømmet r jeg en typisk «mann» m hoivedinterresser: fotball, kunst (rar kombi?) og selvfølgelig alt som har å gjøre m det annet kjønn å gjøre…. Mvh, Olè

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits