Takknemlighet er et godt ord

Jeg er så takknemlig. Jeg er så glad. Jeg er så rolig og kjenner den riktige balansen. Ting er som de skal være, etter en helg med balsam for sjelen. Dette har vært ekte og nært, og stedet til Celine (@sjefsengel) er perfekt for en slik helg. Vi har vært 11 damer samlet for en indre reise og gjett om mange hadde store opplevelser og unike møter. Det var så bra og jeg gleder meg allerede som fødeklar mor i fødsel til neste gang. Det er så viktig å komme i kontakt med seg selv til tider, gjøre det sammen med andre og ha de gode samtalene. Jeg føler meg heldig som har omgitt meg med disse damene denne helgen på Englegaard!

IMG_2590

Bente og Vanja er to fantastiske sjeler som ledet oss på reisene våre…..du treffer de på Hjertets Stemme hvis du trenger de til foredrag, reading, healing etc etc. Jeg anbefaler de på det varmeste <3

IMG_2591

Samlet til kulinariske opplevelser på Englegaard…..IKKE gå glipp av Mirakelkake om du stikker innom!

IMG_2601

Jeg fikk levert en del skytsengler som en lokal kunstner lager og gjett om jeg er blitt glad i Uriel allerede. Kunstneren kan du besøke her: Martes Bryggerhus Nydelige alle sammen etter mitt syn!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:26:12+00:00 16. november, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Superjanne 16. november 2009 at 17:07 - Reply

  Jeg er vel en man kaller gammeldags, for dette englegreien og tjene penger på engler synes jeg er noe orntlig vissvass fra ende til annen. 🙂

 2. Kristin 16. november 2009 at 18:43 - Reply

  Vi har alle en masse vi bør være takknemlig for, men vi glemmer det i en travel hverdag. Kjempetopp at du har kost deg i helga, hørtes spennende ut 🙂

 3. Tone 16. november 2009 at 19:22 - Reply

  Jeg tror alle mødre skulle unne seg litt luksus en gang i blandt…m/uten skytsengler…Har du troen din behøver du ikke oppsøke dem på steder de skal ha penger for det…De er helt gratis og følger deg over alt hvis du bare ber om beskyttelse…er de med deg over alt..Men veldig viktig å lade opp batteriene iblandt…godt for deg selv og for familien….oppleve en ‘duracellmamma’..for det er resultatet etter en helg med egenpleie ;-)<

 4. Linda Beate 16. november 2009 at 20:17 - Reply

  hvordan kan noen si at engler bare er noe å tjene penger på??? skjønner at noen har et veldig snevert syn på hva som finnes mellom himmel og jord….jeg tror ikke at engler er fysiske vesener med vinger og glorie, mine engler er rundt meg og bidrar med gode ting i livet mitt og ingen kan tjene penger på det. Hvis jeg likevel vil ha en flott billedlig fremstilling av et åndelig vesen ville jeg ikke nøle med å kjøpe en keramikk-engel 🙂

 5. Ingunn Røiseland 16. november 2009 at 21:36 - Reply

  Takk Trine, så nydelig at du skrev disse tingene,-jeg ble varm tvers igjennom. Liten kommentar til Superjanne:
  Jeg tror ikke de var noen som tjente noe mer enn bittelitt på denne helgen:) Men det er allikevel sånn at alle som jobber med spiritualitet av noe slag, enten det er i kirka eller på annen måte, også må leve,-nettopp fordi vi velger bort et konvensjonelt liv og en vanlig jobb (hvor vi uansett garantert kan tjene mer:)-for å drive med noe som føles mye mer meningsfylt. Det er også sånn at et sentralt begrep innefor mye spirituell tenkning er egenkjærlighet; den må vi ha fordi kjærlighet og ømhet for eget selv nettopp gjør at vi kan legge fra oss offerroller, traumer, egostrukturer etc -sjelelig grums som gjør at vi blir en dårligere venn, partner etc. Det er bare tull at alle som driver alternativt ikke skal kunne tjene noe,-vi blir ikke bedre mennesker av å ikke få tilfredsstilt behovet for noe å betale regninger med:)

 6. Sigid K. Larsen 17. november 2009 at 08:57 - Reply

  Dette her ser spennende ut!! Håper du kan arrangere dette i Oslo området, en sånn helg er etterlengtet her! Jeg vil også bli bedre kjent med meg selv!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits