Du Oprah, du Oprah!

Min favorittprogramleder gjennom tidene skal endelig få lov til å ta seg et velfortjent pust i bakken. Puste gjør hun jo hele tiden heldigvis men nå blir det bortetid fra skjermen. Men ikke før i 2011. Da legges the Oprah-show ned en gang for alle men navnet lever videre i en egen tv kanal. Vil det bli en suksess? Blir det en «dame»-kanal som vi har i Fem? Driftig dame er det uansett og jeg har jo vært så heldig å truffet henne en gang. Jeg deltok i et show kalt «Moms around the world» og det var en absurd opplevelse.

1.4875859!img4875839

Jeg mailet en del ganger og beskrev hvordan jeg så på det å være mor i Norge og ikke minst opplevelsen av å være mor. Det traff tydelig noen, for plutselig kom telefonen fra Hillary, som er produsent hos Harpo. Det var litt av en dag, litt av øyeblikk og jeg svevde de neste ukene. Hillary har jeg enda kontakt med via facebook og Linkedin og det er hyggelig. Vi håper å sees igjen snart, vi fikk veldig god kontakt!

Oprah sitt talkshow er forsatt aktuellt, forsatt et av de mest sette programmene i USA og jeg undrer stadig over at et slikt talkshow aldri ser skjermen her i Norge!!? Hvorfor? Det er dyrt å produsere ja, for det ligger masse research bak og mange mennesker må til for å sy det hele sammen, men det må da være mulig? Både Tv 2, NRK og Tv 3 hadde og burde ta seg råd til det, men blande inn litt Ellen Degeneres energi innimellom. Finnes det ikke noen kvinnelig programleder som hadde stått rakrygget i den rollen? Jeg hadde likt å prøve meg om ikke annet. Det er drømmen og det har vært det i mange år! Pitchen ligger klar….alt er gjennomtenkt, men Norge er mulig litt for lite? Sikkert mange som tenker hvorfor skulle du gjort det? Hvorfor ikke…det er heldigvis lov å drømme og ikke minst bruke tankenes kraft til å realisere målene sine. Jeg gir ikke opp drømmene, det er viktig å drømme!

Ja, jeg sier en del feil i denne videon, ja hodet mitt gikk trill rundt under opptaket, ja jeg var nervøs og jeg skjønte fint lite, men jeg klarte det! En drøm ble virkelig når jeg fikk dette til, men igjen så var det gøyere å få det til enn faktisk å gjøre det. Sånn er jeg bare!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-11-20T10:15:56+00:00 20. november, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |15 Comments

15 Kommentarer

 1. Merete 20. november 2009 at 10:27 - Reply

  Tenk at dette tre år siden, heilt ufattelig, føle det var nå nettopp!!!
  Du gjorde en kjempejobb!!
  Trist hu gir seg…

  God helg!

 2. Nina 20. november 2009 at 10:29 - Reply

  Hei
  Drømmer kan bli virkelige. Håper du kan få eget show på tv en dag. Jeg kommer til å bli en trofast titter…hvis du ikke ansetter meg da etter å ha lest søknaden min.

 3. trinegrung 20. november 2009 at 10:41 - Reply

  Tenk det er 3 år…helt sykt!

 4. Karin 20. november 2009 at 11:12 - Reply

  Hva synes du om Oprah? Jeg synes på en måte at du fikk rare spørsmål, og fokus var litt «off» tema (hva synes du om amerikanske mødre? hva har det med saken å gjøre…), men kanskje ikke så rart siden hun ikke har barn selv..

  Men, som jeg har sagt før, DU (og familien) gjorde en veldig god figur, snakker superbra engelsk/amerikansk, og var godt informert.

 5. Ane 20. november 2009 at 11:47 - Reply

  Det blir nok litt som FEM kan jeg tenke meg. Men bare i en helt ekstremt større skala. Når hun ført gjør noe så gjør hun det jo stort! Jeg jo er så misunnerlig på deg for at du har møtt henne, men jeg tror også at det var en naturlig ting at akuratt DU skulle få den muligheten.

  Når det kommer til deg og talkshow vet du hva jeg mener om det, og jeg tror virkelig at det vil skje en dag. Det blir flere og flere som blir mer bevisst for hverdagen vår, som trenger å høre andres historier og lære av de. Vi har bare skravleshowet på FEM og ingen gode talkshow hvor vi vanlige folk får delt det vi kanskje sitter inne med. Stå på Trine, if you can dream it, you can do it! 😀

 6. Robert 20. november 2009 at 14:07 - Reply

  Blogget om det samme. Dette er ikke bare TV-historie, men historie generelt når Oprah legger ned showet.

 7. Debbie 20. november 2009 at 14:56 - Reply

  Hvilke feil er det du ser da Trine? Jeg syntes du gjorde en meget bra figur! Ja tenk at det er 3 år siden..tiden flyr! :-S Du snakker jo så utrolig bra amerikansk girlfriend!! Proud of ya 😉
  Forferdelig synd at hun skal slutte da!..når overtar du sa du?? 😉 Goa helgå Trinemor! klems

 8. Heidi 20. november 2009 at 15:53 - Reply

  Jeg synes det er veldig synd at hun legger ned showet. Jeg husker sist, for en drøye ti år siden da hun snakket om å legge opp, og jeg gikk rundt og gruet meg.

  Uansett, jeg vet ikke hvor sannsynlig det er at vi kan gjenskape noe liknende i Norge. Kanskje fordi hele konseptet til Oprah er blitt noe helt unikt, som man ikke finner maken til – selv i USA.

 9. Annma 20. november 2009 at 19:39 - Reply

  Helt ærlig,jeg synes ikke du gjorde noen «god jobb»der,du snakket i munnen på henne virket nervøs,ikke noe å skryte over.Dessuten,du gikk ut med at hun var en kald fisk,hun tok ikke i mot deg med åpne armer,som du forventet.
  Hørte deg på en radiokanal,forferdelig dialekt,den stavangerdialekten,ikke noe som egner seg hverken på tv eller radio.Du er pr-kåt!
  Det er mine meninger:-)

 10. Bøtta Pedersen 21. november 2009 at 04:04 - Reply

  Så artig å endelig få sett dette :-))))

 11. Anette 22. november 2009 at 01:04 - Reply

  Annma: usaklige argumenter..»Hørte deg på en radiokanal,forferdelig dialekt,den stavangerdialekten,ikke noe som egner seg hverken på tv eller radio»

  kan hende at vi ikke – stavangerske vil få problemer med å skjønne dialekten om Trine skal starte et eget show! Men!
  1. stavanger – dialekten er det fineste jeg vet (personlig da. For det om at jeg ikke skjønner så mye)
  2. Trine som virkelig sier sine meninger, og er tvers igjennom ekte burde virkelig passe som talkshow leder, vi har jo ingen!!
  3. Man kan sikkert teksete programmet med norsk. sikkert mulig! 😀

  Men uansett Trine, kjemp for å få ditt eget program! VIL VIL HA! VIL HA! <3

 12. Bjørg 22. november 2009 at 08:13 - Reply

  Hei Trine, jeg er også et stort Oprah-fan. Kommer til å savne henne. Liker at hun har med seg Gayle, de to er et flott tospann. Tenk at du har vært så heldig og fått hilst på henne og deltatt i ett show. Jeg ser jo at etter hun var syk så har hun vel ikke helt klart å finne varmen og gleden igjen som programleder.
  En annen tøff jente som vi bør følge bloggen til framover er Cecilie Skog.
  Ha en blid søndag!

 13. Lisa 24. november 2009 at 13:31 - Reply

  Pust i bakken? Med en hel Tv-kanal blir det vel heller alt annet en avslapping på den dama! Anyways, jeg håper hun får fredsprisen snart! Blir ikke du både den første og eneste norske gjesten på Oprah da, hvis hun ikke innhenter flere før 2011? Og så tenker jeg at Norge IKKE er for lite for et sånt type talkshow. Det gjelder bare å ha et prosjekt som holder mer enn 1 sesong… og en folkekjær person som bærer. Slutt aldri, ALDRI, ALDRI å ha drømmer og mål – det gjelder oss alle!:)

 14. Anita Lunde 10. februar 2011 at 22:56 - Reply

  åå filmen er der ikke lenger!
  du har ikke mulighet for å finne filmen og legge den ut på ny :-D?

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits