A-HA er verdensstjerner eller?

Igår var jeg på konsert med A-HA. Jeg alltid har tenkt at det må jeg men det har aldri blitt noe av. Jeg aner ikke hvorfor, for i tiden min i NRK Petre stod det ikke på mulighetene. Det ble bare aldri noe av. Idag syntes jeg vel at det er helt greit, for den store opplevelsen var det ikke.

Misforstå meg rett her. Musikken til A-HA er noe av det bedre etter mitt syn og jeg hører de mer enn gjerne på CD. På scenen har de et fantastisk lys/bildeshow i bakgrunnen, alt stemmer musikalsk men HVOR BLIR DET AV DET TOVEISKOMMUNIKASJONEN MED PUBLIKUM? Jeg kjeder meg når de som står på scenen byr så ufattelig lite på seg selv. Det virker som de koser seg veldig sammen på scenen og vi som står og ser på nesten er litt i veien. Etter mitt syn syntes jeg musikerne  bør by litt på seg selv, «prate» med oss, fri til oss, invitere oss inn i sitt musikalske univers og rive oss med. Det klarer ikke A-HA og jeg lurer på hvorfor. Er de for beskjedne? Er det fordi Morten har munnkurv kanskje siden han har sagt så masse rart i sin tid?

En ting må jeg dra frem som var litt humor. Jeg skrev tidligere at de hadde et fantastisk lys og bilde show og det  var virkelig virkelig bra! Innimellom ble gutta filmet på scenen og vist på storskjerm og da var Morten noe uheldig en del ganger. Hele salen la merke til hans blanke bakhode, så det er nok ikke lenge før vi ser at lokkene til Harket faller tenker jeg. Ikke glem det Morten, når månen først kommer er det finest å ta nesten hele håret! Jo kortere jo bedre, etter mitt syn. Hva mener du kjære leser?

Til de som skal på A-HA konsert ikveld: ikke sitt på stoler, dere må stå i salen. Det er siste gang jeg sitter for å se bedre…det kler meg ikke. Jeg må danse og bevege meg til musikk, så noe lærte jeg av gårsdagen.

IMG_0981

By | 2009-11-07T10:09:47+00:00 7. november, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits