Du Oprah, du Oprah!

Min favorittprogramleder gjennom tidene skal endelig få lov til å ta seg et velfortjent pust i bakken. Puste gjør hun jo hele tiden heldigvis men nå blir det bortetid fra skjermen. Men ikke før i 2011. Da legges the Oprah-show ned en gang for alle men navnet lever videre i en egen tv kanal. Vil det bli en suksess? Blir det en «dame»-kanal som vi har i Fem? Driftig dame er det uansett og jeg har jo vært så heldig å truffet henne en gang. Jeg deltok i et show kalt «Moms around the world» og det var en absurd opplevelse.

1.4875859!img4875839

Jeg mailet en del ganger og beskrev hvordan jeg så på det å være mor i Norge og ikke minst opplevelsen av å være mor. Det traff tydelig noen, for plutselig kom telefonen fra Hillary, som er produsent hos Harpo. Det var litt av en dag, litt av øyeblikk og jeg svevde de neste ukene. Hillary har jeg enda kontakt med via facebook og Linkedin og det er hyggelig. Vi håper å sees igjen snart, vi fikk veldig god kontakt!

Oprah sitt talkshow er forsatt aktuellt, forsatt et av de mest sette programmene i USA og jeg undrer stadig over at et slikt talkshow aldri ser skjermen her i Norge!!? Hvorfor? Det er dyrt å produsere ja, for det ligger masse research bak og mange mennesker må til for å sy det hele sammen, men det må da være mulig? Både Tv 2, NRK og Tv 3 hadde og burde ta seg råd til det, men blande inn litt Ellen Degeneres energi innimellom. Finnes det ikke noen kvinnelig programleder som hadde stått rakrygget i den rollen? Jeg hadde likt å prøve meg om ikke annet. Det er drømmen og det har vært det i mange år! Pitchen ligger klar….alt er gjennomtenkt, men Norge er mulig litt for lite? Sikkert mange som tenker hvorfor skulle du gjort det? Hvorfor ikke…det er heldigvis lov å drømme og ikke minst bruke tankenes kraft til å realisere målene sine. Jeg gir ikke opp drømmene, det er viktig å drømme!

Ja, jeg sier en del feil i denne videon, ja hodet mitt gikk trill rundt under opptaket, ja jeg var nervøs og jeg skjønte fint lite, men jeg klarte det! En drøm ble virkelig når jeg fikk dette til, men igjen så var det gøyere å få det til enn faktisk å gjøre det. Sånn er jeg bare!

By | 2009-11-20T10:15:56+00:00 20. november, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits