Himmelsk helg som gir balsam for sjelen

Hva er sjelen? Det er et spørsmål jeg håper å finne svar på eller komme i kontakt med denne helgen. For noen høres det kanskje difust og rart ut, men for andre åpne mennesker er det den naturligste tingen i verden. Jeg vil komme i kontakt med sider av meg selv som styrker mine svake sider og kanskje jeg kan dra nytte av min energi på en positiv måte.

Jeg sitter nå på Englegaard ved Tvedestrand sammen med 10 andre damer. I skrivende stund er alle litt for seg selv mens jeg velger å tilbringe litt tid med deg og bloggen. Jeg har et behov for å dele, gi noe videre, hjelpe andre, og det er det jeg skal bruke min kraft på i tiden som kommer. Hjelpe andre. På min måte. For noen blir dette kanskje rart med tanke på bloggen min, men igjen, jeg gjør det på min måte og den måten som er rett for meg.

Jeg deler det som jeg føler er riktig for meg…..akkurat nå kan du trekke pusten dypt fem ganger, lukke øynene og finne litt ro. Kose deg, nyte dagen/kvelden, tenne masse lys og være glad i deg selv. Det er viktig å finne kjærlighet til seg selv og være til stede for seg selv. Det lærer jeg litt om nå…ta vare på meg selv. Jeg gir og gir og alle trenger påfyll. Jeg får det nå, ta godt vare på deg selv.

IMG_2564

IMG_2569

IMG_2571

By | 2017-03-16T07:26:20+00:00 14. november, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits