Jeg elsker Ellen Degeneres og Oprah

Nå er de sammen på det mye omtalte coveret og WOW…se på disse herlige damene. De utstråler noe helt spesielt, ikke rart de er mest sett på tv i USA. Ellen har jo nå til og med gått forbi Oprah i seertall….digger den dama. Showet hennes sendes her i Norge på Tv2 på formiddagen, og du MÅ se det! Jeg tar det opp på Get boksen min hver dag og ser det når ungene er i seng. Jeg MÅ se det hver eneste dag….hvorfor lager ikke noen norske tv kanaler noe lignende? Nei, det er bare mennene som skal regjerere på skjerm i Norge, merkelig greie det der. Damene er forvist til å lese manus og gjøre de «enkle» oppgavene, mens de mer krevende skal mennene stå for. Kudos til Tv2 som satte inn Trude Teigene på Tabloid! Det er dama si det, og nå debuterer hun og som krimforfatter!

Men tilbake til disse herlige to i USA. Hvor mange skulle ikke ønske at et lignende show entret norske tv-skjermer? Rekk opp hånden de som hadde sett på!!! JEG JEG JEG!!!

-1

By | 2009-11-10T09:59:03+00:00 10. november, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |19 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits