Jeg vil klippe meg!!

Vet du hva, jeg digger Victoria Beckham! Sylslank eller blubbete, dama er kul og har defintivt X-Faktor! Hun er innovativ og anderledes, elsker å skille seg ut og har skjønt «leken» med pressen. I tillegg har hun en egen evne til alltid å se kul ut på håret!  Jeg har mer enn en gang «kopiert» henne på topplokket og jammen tror jeg ikke at jeg skal la meg inspirere igjen! Se på denne frisyren! I LOVE IT!! Den er oppnåelig for jeg er nesten sånn nå, men bare nesten.

Jeg skal på A-HA konsert ikveld sammen med hun som er «sjef» over lokkene mine, kanskje hun er enig? Hvis ikke skal jeg sørge for at hun blir det, det står ikke på mine overtalingsevner for å si det sånn! Smask til deg….blogges imorgen etter konsertopplevelsen som skal sees fra VIP avdeligen. Men hva i alle dager skal en kjerring ha på seg? Hm, drømmer om DET antrekket, men det får bli etter noen treningsturer til.

925864742__oPt

By | 2017-03-16T07:26:36+00:00 6. november, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits