Respekt til noen mennesker

Det er noen mennesker jeg virkelig beundrer og en av disse damene i min nærmeste krets er ho Kirsti. De som har fulgt bloggen min lenge husker kanskje treningsvideoene vi to laget sammen en periode. Hun er en fest og full av humør og livsenergi. Hun har vært alene med tre barn siden de var veldig små, jobbet som flyvertinne i 100% stilling, hatt ulike homeparties oppigjennom årene for å tjene litt ekstra og jammen holder hun ikke på enda. Ikveld har hun vært hjemme hos meg og jeg samlet 8 nabodamer til julegaveshopping. Det må nevnes at hun holder på fra morgen til kveld med alle sine prosjekter og i tillegg har hun oppdratt tre unike barn som nå er 16,17 og 19 år. Hun yngste er fast barnevakt hos oss.

IMG_2616

Dette drar hun rundt på nå når hun arrangerer Perfect Home parties og her mangler det tre store vesker. Puh, jeg ble helt svett av bare å se på henne, men hun går bare der og nynner. Hun koser seg og er en inspirasjon å ha rundt seg. Hun er alltid positiv. Spør jeg om hun vil være med på noe så er det alltid ja. Sent og tidlig….takk for at du er du Kirsti. Jeg er stolt av å være din venn! Gleder meg til Kina tur snart….jeg SKAL være med neste gang!

IMG_2618

By | 2017-03-16T07:26:01+00:00 18. november, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits