Shabby or chic?

Jeg driver og pusser litt opp i huset. Ikke de dyre store greiene, gjør bare om noen møbler som trenger litt ettersyn kan man vel si 😉

Jeg fant plutselig ut at jeg ville ha det lunere og koseligere i stuen, men i samme sving startet jeg i gangen av alle steder. Stuen starter jeg med i dag. Jeg supplerte med en liten benk og har nå pusset opp en skjenk som stod der. Vi har en del møbler i eik som har gjort sitt kan du trygt si, nå er jeg lei. Eik er flott men jeg har bodd i det i 10 år og det er nok nå. Jeg vil ha tingene litt lysere og elsker shabby chic stilen men får jeg det aldri helt til. Jeg ser på andre som virkelig får til det lille ekstra og blir grønn av misunnelse! Jeg vil så gjerne og skal nå gå stilen nøye etter i sømmene! Kjenner du noen som er flinke på interiør og kanskje har lyst å bre om meg med sine shabby vinger, så mail meg! Jeg trenger sårt hjelp til det lille ekstra!

Her er noen bilder før:

IMG_2619

Ferdig pusset og sparkla:

IMG_2620

Ferdig med nye knotter fra butikk på Hønefoss:

IMG_2640

Nå skal jeg gjøre det samme med stuebordet og en skjenk som står i stuen. Kjekt å gjøre det selv og jammen er det i tillegg billigere enn å kjøpe nytt!

Når jeg var på Englegård handlet jeg et lite bord som jeg og har plassert i gangen rett innenfor døren:

IMG_2641

Det neste jeg drømmer om er denne under juletreet til jul:

IMG_2623

Har du noen gode tips om sider eller flinke interiørbloggere så legg de til i kommentarfeltet! Takk 🙂 Kanskje en blogger på østlandet vil komme å tipse meg så blogger vi sammen om det? En ide’ bare!

By | 2017-03-16T07:25:51+00:00 22. november, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |25 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits