Ønskeliste til jul

Det er ikke mye som står på min ønskeliste i år men noen få ting finner en der. Ikke dyre ting, jeg er nok litt praktisk og kjedelig av meg sånn sett. Jeg bruker ikke mye penger på de få ekstratingene i løpet av året og derfor er jeg ganske enkel å kjøpe julegaver til. En liten liste til mannen blir det hvert år, ikke noe unntak dette året. Hva ønsker du deg til jul? Snø og snille barn?

Nytt FlipVideo kamera (mitt gamle er gått i stykker) sånn at jeg kan videoblogge fra turer igjen.

Jeg bruker stavmikser hver dag til smoothiene/shakene mine og den jeg har synger på siste verset.

Disse tøflene skal jeg travgå i om nissen legger de under treet. Jada, alderen kommer og tøfler blir dagligdags!

Stavene som jeg bruker på tur er 8 år gamle og slitt i alle ledd. Jeg MÅ ha nye for sommerkropp 2010 skal formes rett over jul 😉

By | 2017-03-16T07:25:37+00:00 20. desember, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |5 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits