Jeg er jobbsøker!

Det er en tøff tid å være jobbsøker. Jeg er pr nå det siden mitt engasjement hvor jeg er går ut 1 januar 2010. Det er mange om beinet på hver stilling en søker, og i media, hvor jeg har hatt mitt virke de siste årene, er det ikke enkelt med oppsigelser over en lav sko.

Jeg har jobbet i media både lokalt og nasjonalt (radio/tv) siden tidlig 90-tallet med bred erfaring som programleder, reporter, researcher, markedsføring/informasjonsarbeid av prosjekter. Jeg er en allsidig, nyskapende og dynamisk dame. Jeg har dyp innlevelsesevne, innsikt og interesse i menneskers potensiale og utviklingsmuligheter. Min allsidighet og
nysgjerrighet gjør at jeg med stor energi går løs på prosjekter og oppgaver som
utfordrer min evne til nyskaping. Jeg går i bresjen for å forandre på ting som skal
forandres, er levende opptatt av muligheter, og er uttrykksfull med en spontan og
smittende entuiasme. Jeg foretrekker prosjektroller, er flink til å selge ideer og
overbevise andre. Jeg liker tempo,  ha mange baller i luften på en gang og er på mitt
beste når jeg sammen med andre kan «ta av» i spennende diskusjoner om nye ideer
og spennende muligheter.

I tillegg innehar jeg bred kompetanse på sosiale medier, være seg facebook, twitter, blogg eller nytenkning for ethvert firma.  Jeg vet at mange forsatt leser bloggen min og dette må vel være en bra markedsføringskanal på lik linje som mange andre? Mange vil nok syntes dette er en anderledes måte å nå ut på men hvorfor ikke? Jeg vet jeg er en ressurs for ethvert firma, være seg på informasjonsarbeid, kommunikasjon, pr, event, media, salg…noen ganger trenger en bare sjangsen! Jeg tørr å prøve ihvertfall, hva har en å tape?

IMG_2115

Mail meg gjerne : kontakt@trinegrung.no ……. JEG VET AT DITT FIRMA IKKE VIL ANGRE! Mer om meg kan du lese HER!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:25:44+00:00 1. desember, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. SusanneNA 1. desember 2009 at 12:50 - Reply

  Lykke til Trine! At noen lar seg provosere av deg er vel egentlig mer et fortrinn enn en ulempe, folk som ikke kan egge til litt debatt går man fort lei! Stå på, vær sint, frekk, spydig og unorsk! Jeg har forøvrig prøvd din taktikk på facebook, og tilbudene kom, selv om den stor drømmejobben lar vente på seg! Tror terskelen er mye lavere for å gi folk en håndsrekning når det er over sos.medier, og SPESIELT hvis man ta litt cred for det på wallen;)

 2. Annma 1. desember 2009 at 14:29 - Reply

  Lykke til:-)

 3. Hege Algrøy 1. desember 2009 at 14:59 - Reply

  Synest du er helt rå! 🙂 Godt at det er flere som snakker rett fra hjertet! 🙂

 4. PålB 1. desember 2009 at 23:30 - Reply

  Skulle gjerne jobba med den dama du beskriver der — fantastisk jobbsøkerannonse, hadde jeg visst om en ledig stilling hos oss på Hillevåg skulle jeg anbefalt deg på det varmeste! 🙂

  Lykke til!

 5. S.k 2. desember 2009 at 03:48 - Reply

  Hei Trine.

  Kunne du tenke deg å jobbe litt ved siden av i skjønnhets bransjen/ kosmetikk?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits