Et nytt kapittel

Det er ikke lett å starte et nytt kapittel, bare det å bla til neste side kan være vanskelig når siste leste side forsatt er spennende. Jeg er uredd men syntes likevel det var vanskelig å «stå frem» som jobbsøker. Jeg har bestemt meg for å blogge om nettopp den prosessen. Hvofor? Det er mange om beinet på jobbmarkedet og kanskje dette kan vise at jeg skiller meg i mengden? Det kan selvfølgelig slå begge veier, den ser jeg helt klart, men igjen så er jeg uredd for å vise hvem jeg er og hva jeg står for.

Det å søke jobb er ikke enkelt. Det å prøve å sette seg inn i hva mottaker av en cv/jobbsøknad ser etter, for så å skrive det som de eventuellt ser etter, nå de med ord rett og slett. Jeg er ikke flink til det, jeg blir stressa av det. Jeg vet selv hvilke kvaliteter jeg sitter inne med og er flink til å selge andre ting, men ikke alltid meg selv. Det blir en stor svakhet i en slik prosess og den inrømmer jeg gledelig. Jeg vet jeg er en ressurs for et hvilket som helst firma og at jeg lærer det meste usedvanlig fort, men syntes det er vanskelig å få det ned på papiret hva jeg konkret er god på. Det er så masse jeg kan etter 16 år i media, både på radio og tv som programleder. Jeg har jo gjort det meste selv, fra å finne saker til programmene, gjester, booking, planlegging, utførelse og manusskriving til selve intervjuet. I alle prosjekter jeg har jobbet med har jeg stått for det meste selv. Salg av prosjektet til lesere/lyttere og seere har og vært en del av arbeidet og jeg kan jo viser til høye lesertall, lyttertall og seertall.

Denne prosessen skal bli spennende kjenner jeg, er det en god ide’ å blogge om den? Hva tenker du kjære leser?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-12-03T12:43:49+00:00 3. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |7 Comments

7 Kommentarer

 1. Annma 3. desember 2009 at 13:51 - Reply

  Så absoluttt en god ide!
  Lykke til,det dukker nok opp en mulighet eller flere 🙂

 2. watchmoose 3. desember 2009 at 14:50 - Reply

  Bra Trine – dette var en flotte ide. Du har min fulle i ryggen…:)

 3. Linda 3. desember 2009 at 15:10 - Reply

  Synes at hver person må finne ut av hvordan vedkommende kan «selge» seg selv til en arbeidsgiver. For meg er det veldig vanskelig å skrive det, men å utføre handling er bedre, for da beviser jge hva jeg er god for. Synes du skal følge det som er best og riktige for deg, for det også sier noe til arbeidsgiver om deg. Og det jo bare postivt ifra det jeg kan se. Så tror jeg at om du blogger om dette, vil dette være en motivasjon til mange andre. Det gjelder å tenke utenfor boksen, som mange kaller det. Lykke til Trine 😉

 4. Vestfoldgirl 3. desember 2009 at 15:11 - Reply

  Blogg i vei! Det kan kanskje hjelpe folk i samme situasjon 🙂 for å søke jobb er ikke bare lett. Nå er jeg i studier, men om 2 1/2 år må jeg ut å søke…

 5. Heidi P 3. desember 2009 at 15:45 - Reply

  Hei og hå!
  Kjempe god ide. Stå på. Er snart i den stillingen selv en jobbsøker….er alltid på utkikk men ikke så lett å finne den perfekte jobben da man ikke vet hva det er hehe…lykke til 🙂

 6. Guro 4. desember 2009 at 19:36 - Reply

  Lykke til med jobbsøkningen forresten. Er i litt samme situasjon selv. Men jeg vil helt bytte beite, og begynne å jobbe innen trening og ernæring. Har masse erfaring, og masse kunnskap, men lite av det kan brukes i en cv.
  Er sikker på at du får det til da. Du virker jo som en skikkelig friskus, som kan være en asset (husker ikke det norske ordet) i mange forskjellige selskap!

 7. Ingunn 6. desember 2009 at 02:01 - Reply

  Tror det beste er å ha kompetansen som det søkes etter, samt gode referanser.

  Å opptre bra på intervjuet er også bra. Energi, men trygghet og varme tror jeg er viktig.

  Lykke til. Med bloggingen og prosessen.

  Klem fra Ingunn

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits