Åpenhet hjelper

Det har vært en vanskelig fase, det å søke jobber de siste månedene velvitende at prosjektet jeg jobber med nå snart er over. 31.12.09 står jeg uten det håndfaste, det trygge, det forutsigbare, og for meg er det viktig, å vite hva jeg har å gå til. Jeg liker å ha noe å gå til hvor jeg sammen med gode kollegaer jobber mot et felles mål. Det er mange i min omkrets som bedyrer at jeg bør svinge meg rundt og starte for meg selv…..men jeg liker å jobbe med flere. Sånn er jeg bare. Nå er jeg lei av å jobbe for meg selv…..teamet kaller. Jeg jobber gjerne selvstendig, men som en del av et team.

Jeg har startet en gruppe på facebook som du kan besøke her . Den heter enkelt og greit TRINE GRUNG SØKER JOBB og både «søknad» og cv er å finne der. Du kan gjøre dagens gode gjerning og spre den videre til dine venner i ditt nettverk? Da gjør du et medmenneske glad og det koster deg en innmelding og en videresending som er gjort på 3 sekunder hvis du taster kjapt. Jeg er deg evig takknemlig.

Dette er nytenkende tenker jeg, å spre mitt ledighetsbudskap på nettet. Hva skal en gjøre når det er så mange om beinet på hver stilling en søker?! Jeg gjør det jeg kan på min måte, og nettet kjenner jeg ut og inn. På torsdag skal jeg til Bergen for å bistå to bedrifter på sosiale medier. Dette har jeg gjort lenge nå, lært opp småbedrifter å bruke nettet på å markedsføre seg selv. Det er veldig enkelt, men en må ha de små nøklene som gjør jobben lettere. I januar skal jeg til Stockholm å hjelpe et hudpleiemerke….veldig spennende, men igjen, jeg jobber alene.

Men det skjer ting hver dag nå. Telefonen ringer og mailen fylles opp. Tydelig at budskapet sakte men sikkert sprer seg og du skal se det blir «folk» av meg og til slutt hehe…jeg skal selvfølgelig skrive alt her først men må vente til noe håndfast er i mål. Da skal jeg skrike av full hals så muligens hele Norge hører meg…det skal bli en gledesdag av de sjeldne. Gleder meg til veien videre <3
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-12-07T13:01:38+00:00 7. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Tonje H 7. desember 2009 at 13:32 - Reply

  Jeg vet så godt hvor vanskelig det er å få deg jobb nå. Prøv å være nyutdannet, og uten mange år med arbeidserfaring i et stort firma. Blæh. Men har ikke mistet motet enda. Lykke til! Du fortjener å finne noe fantastisk snart 🙂 Og det er jeg sikker på at du vil gjøre også.

 2. Hanne 8. desember 2009 at 11:50 - Reply

  Lykke til med jakten etter ny jobb. Jeg er sikker på at det kommer til å løse seg for ei så driftig og kreativ dame som deg!

 3. LINE OLSEN 8. desember 2009 at 21:45 - Reply

  Lykke til med jobbjakten Trine !!

  Kunne ikke helt forestille meg at du ønsket deg lysekrone.;-) Og sjenken din ble jo kjempefin ! Du har talent for dette !! Begynne som møbeloppusser om det kniper 🙂
  Jeg følger med på anetteshus.com den er koselig spes nå med julekalender!
  Fortsatt god advent, hils dine !

 4. Ane 9. desember 2009 at 09:16 - Reply

  Vi er i samme situasjon og jeg har vært der i 2 månder allerede. 31.12.09 går tryggheten min over i usikkerhet. Vel, det er jo ikke slik at du og jeg vil havne på gata av den grunn, og det er jo heller ikke slik at vi ikke kan få en jobb. Det er bare snakk om å finne den jobben som vi vil glede oss til å dra på hver eneste dag.

  For meg har det vært tanker rundt «hva vil jeg nå?» om jeg skal skifte bransje, starte for meg selv, gå inn i samme stilling et annet sted osv. I dag skal jeg se nærmere på det å starte for meg selv og det gleder jeg meg helt enormt til. Samtidig sitter jeg her med finn.no oppe og kaffekosen og ser om drømmejobben dukker opp.

  Det ordner seg alltid for snille jenter, og det er en mening med alt. Det er bare så merkelig når man ikke helt har kontrollen over hvor man skal være i fremtiden. Spennende og gleder meg til fortsettelsen.. for oss begge.. 😀

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits