Starte for seg selv?

Jeg er en medieutvikler for flere firma nå. Jeg kjenner jeg syntes det er spennende og sitter i tenkeboksen om jeg skal dra til å starte for meg selv!? Trine Grung- medieutvikler!? Det klinger det eller hva syntes du? Jeg har ihvertfall bestemt meg for en ting: JEG MELDER MEG HERVED INN I BLOGGVERDENEN IGJEN! Jeg trengte en pause og ikke minst trekke vekk den personlige biten av trinegrung.no, men jeg er forsatt en person med sterke meninger og masse kunnskap om sosiale medier. Det skal jeg nå viderelære til firma som trenger den kompetansen og de er det mange av.

Jeg har brukt nettet og ikke minst sosiale medier (blogg, facebook og twitter) veldig lenge og har trodd at dette var noe alle kunne. Sånn er ikke verden, og legger en til mine kreative evner, hvor jeg gir råd til hvordan hvert enkelt firma bør gjøre det på sin side, så er en på vei mot noe. Jeg kjenner godsmaken i munnen når jeg tenker denne tanken og er sikker på at det vil bli bra. Jeg har allerede mange prosjekter i 2010 og kan vel kanskje kalle meg selv grunder på et vis. Jeg starter eget firma rett og slett! Spennende prosess men og veldig skremmende på samme tid.

Jeg er en blogger og liker nettet som venn. Jeg må bare lære meg å ta litt fri innimellom sånn jeg ikke sliter meg ut. Det å være en dedikert blogger tar tid og koster en del hver eneste dag. Kanskje ikke i kroner og øre, men i tid. Jeg engasjerer meg så veldig og gjør aldri noe halvveis….sånn er jeg bare som type. Derfor blir jeg spist opp innimellom, men heldigvis er jeg raskt på plass igjen.

Jeg har bestemt meg for en ting…jeg må mene litt om underholdningsbransjen igjen! Syntes du ikke? Det er altfor mye som skjer som jeg kjenner jeg klør i fingrene etter å kommentere. Forresten, har Anne Kath lest bloggen min det siste året? Kanskje hun har fått noen tips til sitt siste program, for innholdsmessig minner noe av det en del! 😉

Det er forsatt mange som besøker bloggen hver eneste dag, hva vil du helst lese om? Bidra gjerne i kommentarfeltet, du blir forgyllet!!

Jeg korrigerer meg selv: jeg drømmer om å starte for meg selv, og gjør jeg det så flytter jeg inn i et planlagt kontorfellesskap med likesinnede i Røyken- ergo IKKE ALENE!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-12-16T14:30:02+00:00 16. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |18 Comments

18 Kommentarer

 1. Veronica S 16. desember 2009 at 14:36 - Reply

  liker hvordan du blogget før og stod for meningene dine om alt og alle;)

 2. Strikkelaura 16. desember 2009 at 14:39 - Reply

  Hm, stod det ikke i forrige innlegg at du savnet å jobbe sammen med noen?

 3. Stein Roar 16. desember 2009 at 14:41 - Reply

  Velkommen tilbake selv om jeg aldri har ansett deg for å være bort 😀

  Jeg vil gjerne se video av når du er i fridressur i garasjen din 😛

 4. sigrid anny 16. desember 2009 at 14:54 - Reply

  HURRA! 🙂

 5. Torill W 16. desember 2009 at 14:55 - Reply

  Hei Trine.
  Endelig er du tilbake, har savnet deg. Hvis du ser på seher.no drar de nå en stor sak om din Tone hets. Trodde virkelig det var utalelser som du hadde kommet med for lenge siden. Tror mediene savner bloggen din jeg, siden de leter etter gamle uttalelser for å prøve å røre i en lun ken gryte:)
  Lykke til med bloggingen din. Vil gjerne ha høre litt om slanking, trim og mat nå i juletiden. Jeg har falt helt av trimvognen nå i desember, og føler meg råtten og dorsk. Litt inspirasjon hadde vert supert. Så vil jeg samtidig ønske deg en kjempefin jul sammen med familie og venner, og håper nytt firma kommer seg på beina:)

 6. Astrid 16. desember 2009 at 14:57 - Reply

  Så gøy, Trine – da blir vi jo på en måte kollegaer!!! Eller konkurrenter, om du vil se på det på den måten 😉 Jeg tror markedet der ute er stort nok for oss begge og enda en haug, så det er bare stas at flere ser disse mulighetene, synes jeg.

  Ønsker deg all mulig lykke på veien – dette tror jeg du greier finfint!

  (Er igang med det samme selv, men det skjønte du antakelig av kommentaren…. Skummelt, men aller mest gøy å skulle starte for seg selv! Gleder meg!)

 7. Miriel 16. desember 2009 at 15:08 - Reply

  Det var hyggelige nyheter Trine! 🙂 Velkommen tilbake i gamet.

  Skriv gjerne mer om kosthold osv. Barneoppdragelse kanskje? Og jeg synes kommentarene dine om underholdningsbransjen er kjempebra!

  Kanskje du vil bli med på Mammabloggere.com (det er jeg som har startet siden 😉 ) Gjestebloggere er alltid velkommene der 🙂

 8. Lillian Fjeld 16. desember 2009 at 15:19 - Reply

  Godt du er tilbake – du skal vite at du gir inspirasjon til mange!
  Gratulerer som gründer – det er risikosport på høyt nivå og en stor beslutning å ta. Det er ingenting som går av seg selv,og det er heller ingenting som kommer av seg selv! Hardt arbeid og stort pågangsmot må til.
  Det er smart å ha forbilder og lytte til hva de har å formidle – og ved å dele du også, så får du mye kunnskap tilbake.
  Det finnes flere gründernettverk, og hvis de virker vil de være en kjemperessurs og inspirasjon for deg. Jeg har fått masse hjelp på veien og gir nå noe tilbake som mentor for 2 nystartede bedrifter.
  Ta gjerne kontakt om du ønsker å få formidlet noen erfaringer 🙂

  Jeg liker godt å dele!

  hilsen Lillian

 9. Kristin 16. desember 2009 at 18:32 - Reply

  Lykke til som grunder! Det er bra at du fortsetter bloggskrivingen 🙂

 10. Thomas 16. desember 2009 at 20:18 - Reply

  Jeg skjønner ingenting jeg. I det ene øyeblikket vil du jobbe med andre og i neste øyeblikk vil du starte for deg selv?

 11. Vestfoldgirl 16. desember 2009 at 20:56 - Reply

  Lykke til og velkommen «tilbake» ! jeg vil gjerne lese dine meninger om kjendiser! det er alltid moro 🙂

 12. Geir 16. desember 2009 at 22:49 - Reply

  Kjempeflott Trina har savet samfunns synsinga di:)

 13. Marte 17. desember 2009 at 00:01 - Reply

  Vil lese om trening og kosthold 🙂

 14. Ellen 17. desember 2009 at 02:02 - Reply

  Så spennande at du vil starte for deg sjølv!
  Eg vil gjerne at du bloggar meir om trening og kosthald.

  Dessutan vil du kanskje ha ein profesjonell blogg der du har eksempel av og meiningar om bruk av sosiale media, det vil eg gjerne lese, og eg trur det vil være nyttig både med omsyn på dine framtidige prosjekt, men og kunne drive utvikling i bruk av sosiale media frå tradisjonelle aktørar.

 15. AnnMargret 17. desember 2009 at 10:39 - Reply

  HUM!!!

  Jaaa…
  Det er det jeg vil bli når jeg blir stor =)

  Det er jo den totale drømmen da… Å sitte foran peisen og skrive mens penge bare ruller inn … 😉

  hehe

  Nei da.. Fra spøk til alvor.. Det er noe i det du sier … Det er helt klart marked for dette.. Og en av grunnene til at det faktisk kan lønne seg er jo nettopp fordi at blogging er det NYE HOTTE…

  PS – Velkommen tilbake Trine <3 <3

 16. Heidi P 18. desember 2009 at 12:57 - Reply

  Så bra 🙂 😉

 17. Linda 18. desember 2009 at 23:23 - Reply

  HEI TRINE

 18. ruth 19. desember 2009 at 00:26 - Reply

  Velkommen tilbake! 😀

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits