Ny hud i vente!

Jeg er utrolig opptatt av helse og kosthold, og hvilke faktorer som spiller inn for at vi ser bedre/dårligere ut. Et faktum er at sukker, for mye hvete, for lite vann, for lite frukt og grønt, er ikke bra for hverken kroppen eller huden. Jeg er ikke ursunn på noen som helst måte, men prøver å gjøre mitt i hverdagen for at hele meg skal fungere obtimalt. Jeg liker kroppen min best når jeg er sunn, beveger meg litt hver dag og har et positivt fokus. Med det mener jeg ikke kroppens utside, mer det som er på innsiden. Tarmer og hele systemet har det bedre når jeg har mine «gode» perioder. Jeg kjenner det veldig hvis jeg driter i alt og hiver innpå. Føler meg som en hvalross uten hoggtenner og enhver kvinne på min alder +- vil nok kjenne seg igjen.

Jeg liker å anbefale ting som jeg merker funker. Jeg har nemlig fått ny hud den siste måneden. Dette produktet har jeg brukt før og endelig er jeg tilbake igjen. Det er fantastisk, og i tillegg er det produsert i Norge. Det er norske folk som står bak konseptet. Da blir jeg litt Mette Marit og «fronter» noe som er norsk og på vei ut i verden. Skinscience er det, på vei ut i verden.

Vil ny fornye huden din må du prøve….min gløder og mange på min vei kommenterer det! I samme setning bør jeg kanskje nevnte at jeg har og en av mine «gode» perioder hva kosthold angår, så hvalrossen er et tilbakelagt stadie. Men fortvil ikke, helt plutselig er han tilbake og hendene mine eser ut igjen, magen står som en ferdighevet bolle og alt jeg har jobbet for raser sammen. Men sånn er jo vi kvinner, de aller fleste av oss heldigvis.

imgFamily
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:19:00+00:00 19. desember, 2009|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Strikkelaura 19. desember 2009 at 13:20 - Reply

  Inneholder det parabener, mineralolje, glycerol osv?

 2. Vibeke 19. desember 2009 at 23:48 - Reply

  Spennende! Men, litt av en pris, selv om det sikkert er bra!:)

 3. Ann Cathrin 20. desember 2009 at 02:21 - Reply

  Heia Trine.
  Jeg har også prøvd Skinscience sammen med MD-noe syregreier så jeg vet ikke hva som virket, men synes kremen er rimelig dyr da! ( Det var jo mer som et motstridende utsagn!) Har du brukt det lenge? Virker det mot rødhet? Flott at du blogger igjen forresten, digger at du tør mene noe- dame med ben i nesen, det liker jeg!

 4. aud 20. desember 2009 at 12:02 - Reply

  Putter du det rette i kroppen og trimmer normalt,så blir du vakker uansett,uten dette greiene dine som koster det hvite ut av øynene våres..God jul

 5. Heidi P 20. desember 2009 at 13:52 - Reply

  Hei Trine!
  Kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Gikk ned 5 kg jeg på noeon uker ved å kutte melk og hvetemel. Men nå har vi hatt bakedager og magen er forstoppa igjen og føler megs om en oppblåst ja……Hvorfor må vi alltid være så forbanna flinke blir lei av det også jeg? og ha en så strikt diett…..

  Å har så lys tå prøve de produktene der…jeg leter enda etter et produkt som funker bra har prøvd mye nå hehe…

 6. Heidi P 20. desember 2009 at 13:56 - Reply

  Hvor får man tak i disse produktene da?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits