Ønskeliste til jul

Det er ikke mye som står på min ønskeliste i år men noen få ting finner en der. Ikke dyre ting, jeg er nok litt praktisk og kjedelig av meg sånn sett. Jeg bruker ikke mye penger på de få ekstratingene i løpet av året og derfor er jeg ganske enkel å kjøpe julegaver til. En liten liste til mannen blir det hvert år, ikke noe unntak dette året. Hva ønsker du deg til jul? Snø og snille barn?

Nytt FlipVideo kamera (mitt gamle er gått i stykker) sånn at jeg kan videoblogge fra turer igjen.

Jeg bruker stavmikser hver dag til smoothiene/shakene mine og den jeg har synger på siste verset.

Disse tøflene skal jeg travgå i om nissen legger de under treet. Jada, alderen kommer og tøfler blir dagligdags!

Stavene som jeg bruker på tur er 8 år gamle og slitt i alle ledd. Jeg MÅ ha nye for sommerkropp 2010 skal formes rett over jul 😉
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:25:37+00:00 20. desember, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Heidi P 20. desember 2009 at 13:58 - Reply

  he he ……
  Jeg ønsker meg snille barn og ro i hjemmet. Takknemlighet kjenner jeg mye til i år. Takknenlighet for at alle jeg har nær og kjær er her hos meg…og for at vi får enda en jul sammen det skal man ikke ta for gitt. God jul Trine.

 2. Ruth 20. desember 2009 at 14:22 - Reply

  I hele desember har kun ønsket meg én ting; å bli frisk! Har hatt en lei betennelse i kroppen – er endelig kvitt den og priser det faktum at vi er alle heldige som er friske og raske. Hadde min første treningsøkt på fire uker i dag, nypiggede joggesko i snøene – helt fantastisk! Endorfinene raser nå rundt i kroppen:-D. Jeg vet at jeg høres litt voksen og satt ut med sånne ønsker, men je har vel nok ting og tang tenker jeg… Okei, ønsker meg faktisk en god og varm dunjakke, tror det er den som er ligger gjemt inni skapet;-) God jul, Trine!

 3. Geir 20. desember 2009 at 14:26 - Reply

  Kom til å tenke på Anna Anka, lurer på hva hun ønsker seg fra Paul Anka til jul, for hun er vel inne i varmen igjen hos han…

  God Jul Trine:)

 4. Anne Berit Olsen 20. desember 2009 at 15:47 - Reply

  Digger kameraet, hvor får man tak i det?
  Super liste!!

 5. Maria 20. desember 2009 at 21:15 - Reply

  Liker spesielt godt ditt første ønske, for jeg synes dine videoblogger er kjempebra- og savner de!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits