X-Faktor holder ikke ord

Det var et av de programmene jeg gledet meg mest til å se denne høsten og gjett om jeg har blitt skuffet. Nå er jeg ikke alene om å bli skuffet,  seertallene har ikke vært som forventet, og nå svikter de sine deltagere. Chand får ikke spille inn video med Ray Kay, vår nye norske stjerneregissør, og det grunnet økonomi! Jeg hadde blitt fly forbanna hvis jeg var vinneren. Eller, kanskje ikke fly forbanna, Chand er vel litt for glad til det om dagen, men jeg hadde blitt ufattelig skuffet. Ikke over Ray Kay, men produksjonen og Tv 2! Ikke råd liksom?

Hvordan kan så mye gå galt på en og samme tid? Hvordan kan budsjette sprekke sånn at vinneren ikke får det han er lovet? Det er for dårlig av Tv 2 og ikke holde ord i denne saken. Hvor mye kan det dreie seg om i penger? Ray Kay skriver på sin twitterprofil at han ikke skal filme den alikevel, tror ikke det står på hans tid! Nei, dette går rett og slett ikke ann, Chand må få det han er lovet! Ferdig med den saken!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-12-20T17:14:39+00:00 20. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |14 Comments

14 Kommentarer

 1. Stein Roar 20. desember 2009 at 17:20 - Reply

  Jeg sa det på twitter og jeg sier det her.

  Hadde Shackles vunnet så hadde de hatt råd til RayKay garantert, men det formatet som Chand er. Det vil si mest for Norge så er det ingen vits å bruke store penger på video. Budsjettproblemer er nok bare sprøyt.

 2. Heidi, Frisør og Motekonsulent. 20. desember 2009 at 17:38 - Reply

  Veldig useriøst dette. Skjønner reaksjonen din.

 3. Vestfoldgirl 20. desember 2009 at 17:43 - Reply

  Kanskje rett og slett Ray Kay gidder å lage video med kjedelige Chand………eller kanskje TV2 ikke gidder bruke så mye penger på han……….!!

 4. Romanek 20. desember 2009 at 18:10 - Reply

  Drit nå i RayKay. Makan til overvurdert musikkvideoregissør skal man lete lenge etter.

 5. Hilde 20. desember 2009 at 18:34 - Reply

  Lurer på når du skal bli ferdig med å klage X-faktor?

 6. baard 20. desember 2009 at 19:20 - Reply

  hvis jentene hadde vunnet saa hadde de faatt han, for de er mer mainstream, og det hadde vaert mer lonnsomt for karlsen om de hadde hatt ray kay som regisor

 7. Forvalter av Omgangspsyke 20. desember 2009 at 20:17 - Reply

  «For det første har Ray Kay en litt travlere timeplan enn det vi hadde sett for oss da vi avtalte samarbeidet.»

  Og hvorfor går det ikke an å avklare når det passer før man går ut med spesifikke løfter om musikkvideo i offentligheten?

  «I tillegg er det nedgangstider som gjør at det blir vanskeligere å få budsjettet til å gå opp.»

  Hvis man planlegger litt lenger enn neste program, så ser man at penga ikke strekker til.

  TV2 viser en utrolig lite profesjonell holdning her. De har et stort ansvar som en av få norske kanaler til å spre sunne verdier og det viser de lite forståelse for med så tomme uttalelser.

 8. Christian 20. desember 2009 at 21:08 - Reply

  Chand er en flott artist, og selv om det ikke kommer ut noe album med ham nå kan 7 låter han har laget lyttes og lastes på http://www.nrk.no/urort/Artist/ChandTorsvik/default.aspx

  God jul 🙂

 9. Emilie Combine 20. desember 2009 at 21:11 - Reply

  tilbake til ditt forrige innlegg om x-faktor : fiasko!

 10. The Giant - Kjetil 21. desember 2009 at 10:06 - Reply

  Tror ikke det går på pengene i det hele tatt. De med litt vett i skallen, skjønner at Chand ikke har det som skal til for å bli stjerne. Folk som har gjort at Chand vant hele X-faktor er folk som har fulgt med fra starten av og som har blitt glad i han over tid. Det selger ikke! Man må kunne gi et godt første inntrykk! Det er det alt handler om. Jeg så EN episode av x-faktor, og jeg hata Chand. Fordi han sang på trøndersk, norsk i det hele tatt, han sang rolige sanger og han er ikke akkurat noe kjekkas!

  For at noe skal selge, så må det være noe som blåser en av gårde etter første øyekast eller etter første gang man åpner øra. I wasnt, så skjønner at det ikke ble noe videoinnspilling. Enig med de over, hadde Shackles vunnet, så ville det blitt en innspilling right away.

  G.

 11. jeanette 21. desember 2009 at 11:13 - Reply

  Hadde nok blitt video om Shackles vant ja…
  Chand burde aldri kommet sååå langt. Han duger ikke til annet enn trønderrock, ikke noe for allmennheten ihvertfall!

 12. H.R 21. desember 2009 at 12:05 - Reply

  «Folk som har gjort at Chand vant hele X-faktor er folk som har fulgt med fra starten av og som har blitt glad i han over tid.»

  Tull, jeg fulgte med de to siste programmene før finalen, og jeg var nullstilt. regnet med at jentegruppa ville gå av med seieren, publikummet på finalekvelden viste en stor forskjell i populariteten. Shackels tapte, og taklet det kjempegodt, ved å overse fansen som ville ha autografer etter sendingen… Chand ble overfalt av alle, men tok seg tid. Sammen med flere av de utstemte, og Peter Peters.

 13. Travellingman 21. desember 2009 at 12:21 - Reply

  X-Factor, Idol og lignende konkurranser er utgått på dato spør du meg!Folk er lei av dette, att Chand vant var nok dødsstøtet for X-Factor. En strek i regningen for de som hadde tenkt å sko seg på Shackles etter finalen. Så egentlig humret jeg litt i skjegget da Chand vant og ikke de 3 (smålubne + en tynn) jentene i Shackles ikke vant….

 14. Marte 21. desember 2009 at 13:56 - Reply

  Hilde: Man fortsetter å kritisere så lenge det finnes noe å kritisere for, såpass skjønner du vel? Hvordan skal man ellers forbedre seg?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits