Nok et slankesjokk?

Jeg er sjokka og litt trist. Brittany Murphy er død leses det på alle nettsider og her sitter jeg i Røyken og syntes det er ganske tragisk. Jeg digget henne i «8 mile» sammen med Eminem og syntes hun var en av de vakreste, unge skuddene som var på vei opp og frem i Hollywood. Hun hadde noe ekte og sårt ved seg som jeg satte pris på som seer.

Hva er det som skjer der borte i Hollywood? Hjertestans? Er det nok et slankeoffer de har funnet bevisstløs i dusjen? Brittany har jo rast ned i vekt de senere årene og vi vet jo alle at den grensen Hollywoodstjernene lever på ikke er bra.

Til andre blogglesere: noen som ser at hun er en god blanding av Marie Amanda og Linni Meister? Hehe

Før og etter bildene snakker egentlig for seg selv…..når skal dette slankestyre roe seg? Hvor i alle dager skal det ende? Vil vi kvinner noen gang blir fornøyde med oss selv og klar å drite i de fem kiloene for mye?  Nå nærmer julen seg og i januar skal «alle» slanke seg og ukebladene mister sine kreative evner fullstendig. De plastrer alle sidene sine med «nye» slankemetoder som bare er jug og fanteri, alle forsider dreier seg om slanking og vi lar oss lure. Hvorfor?

Disse Hollywoodbabesene er nok med å sette en standars men uansett bør ukebladene ta sin del av skylda. Kan de ikke slutte med disse forsidene om slanking hver  eneste januar måned? Det blir for dumt og forutsigbart. Finn på noe nytt!! NÅ! Nyttårsforsett til oss kvinner er at vi må lære oss å like oss sånn som vi er. Lett å si, jeg vet det, men helvete heller, jeg er lei.

Brittany vil bli savnet av meg, det er sikkert!

Jada, før og etter bilder av eksisterer av meg og, de er jo festlige å se på de syntes da jeg 😉

FØR (gud hjelpe meg)

ETTER ( etter hva aner jeg ikke)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-12-21T09:54:01+00:00 21. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. The Giant - Kjetil 21. desember 2009 at 10:01 - Reply

  De vet hva som selger, og gjør det som skal til for å få solgt. Enkelt og greit. Om det er like sunt for alle sammen er nå en helt annen sak.

  Det med Brittany er veldig trist. Det hun gjorde i 8 mile og ikke minst favoritten min Sin City, gjorde inntrykk på meg og ga henne en plass under mine favoritter..

 2. Travellingman 21. desember 2009 at 10:21 - Reply

  Triste greier dette, Brittany var en kul dame. Men det er ikke naturlig å dø av hjertestans bare 32 år gammel….

 3. Hilde 21. desember 2009 at 10:30 - Reply

  Jeg reagerer kraftig på hvordan du kobler dette dødsfallet til slanking, uten at du tydeligvis har noen holdepunkter for noe slikt.

  Selv om du slenger på et par spørsmålstegn, så hjelper det lite. Kanskje var det overdreven slanking, kanskje var det svineinfluensa (hun hadde vært syk med influensasymptomer), eller kanskje hun hadde en medfødt hjertefeil?

  Det er nok av gode innfallsvinkler til å diskutere det voldsomme slankepresset som til en hver tid forsurer samfunnet vårt, men dette var ikke en slik anledning.

  Hvil i fred, Brittany Murphy.

 4. Freddy 21. desember 2009 at 10:37 - Reply

  Satt å så på just married på tv i går og gikk på nettet rett etterpå. Der stor det på alle nettavisene at hun var død. Trist.

 5. Nina Aarsæther 21. desember 2009 at 11:04 - Reply

  Tror vi jenter stresser med dette slanketullet for å imponere hverandre.
  Menn bryr seg ikke. De vil heller ha en dame som er blid og fornøyd…som de kan kose seg sammen med…..spise, drikke, elske osv……

 6. Marie Amanda 21. desember 2009 at 11:10 - Reply

  Hehe, ja hun ligner litt på meg og Linni.

 7. Travellingman 21. desember 2009 at 11:13 - Reply

  Slanking kan jo være en del av det, men ser att Perez Hilton hevder att Brittany ikke var helt ukjent med bruk av drugs….

 8. Prinsesse Marte 21. desember 2009 at 11:30 - Reply

  Jeg setter mine penger på overdose, helt klart

 9. H.R 21. desember 2009 at 12:00 - Reply

  Jeg tror teorien om at slanking har en medvirkende årsak stemmer.
  Hun er ikke den første, og kommer heller ikke til å bli den siste.

  Hvem har skylda?? er det industrien som presser på, eller vi som betaler masse penger for å se og oppleve «alt» av våre store idoler. Bladene skriver om klær og former, og er det lunsjkul på magen, så er man gravid… På tide at noen står opp og sier hølyt og klart i fra at dette slett ikke er akseptaberlt! Og en generell boykott av filmer og musikk som gis ut med beinrangler og dophuer.

  Filmkunsten har gått på et solid tap. Brittany var en skinnende stjerne, som hadde kvaliteter til å bringe henne til topps på skuespillerhimmelen, sammen med de andre store Hollywood-divaene.

 10. Lena 21. desember 2009 at 13:00 - Reply

  Hun tok nok overdose hun som alle de andre. Reseptbelagte medisiner er skumle saker… Det kan gå fint i mange mange år, før kroppen plutselig for nok og takker for seg.
  Men hun var indeed ei nydelig jente, med enormt talent!

 11. mona 22. desember 2009 at 01:48 - Reply

  hvorfor bare skylde på ukeblader og mediene? Forbrukeren har også makt, feks kan jo folk slutte å kjøpe de tragiske ukebladene? Kjøper du dem, trine? Jeg gjør ikke det, holder meg til aftenposten og dn. Der er det sjelden slankepress

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits