Åpenhet hjelper

Det har vært en vanskelig fase, det å søke jobber de siste månedene velvitende at prosjektet jeg jobber med nå snart er over. 31.12.09 står jeg uten det håndfaste, det trygge, det forutsigbare, og for meg er det viktig, å vite hva jeg har å gå til. Jeg liker å ha noe å gå til hvor jeg sammen med gode kollegaer jobber mot et felles mål. Det er mange i min omkrets som bedyrer at jeg bør svinge meg rundt og starte for meg selv…..men jeg liker å jobbe med flere. Sånn er jeg bare. Nå er jeg lei av å jobbe for meg selv…..teamet kaller. Jeg jobber gjerne selvstendig, men som en del av et team.

Jeg har startet en gruppe på facebook som du kan besøke her . Den heter enkelt og greit TRINE GRUNG SØKER JOBB og både «søknad» og cv er å finne der. Du kan gjøre dagens gode gjerning og spre den videre til dine venner i ditt nettverk? Da gjør du et medmenneske glad og det koster deg en innmelding og en videresending som er gjort på 3 sekunder hvis du taster kjapt. Jeg er deg evig takknemlig.

Dette er nytenkende tenker jeg, å spre mitt ledighetsbudskap på nettet. Hva skal en gjøre når det er så mange om beinet på hver stilling en søker?! Jeg gjør det jeg kan på min måte, og nettet kjenner jeg ut og inn. På torsdag skal jeg til Bergen for å bistå to bedrifter på sosiale medier. Dette har jeg gjort lenge nå, lært opp småbedrifter å bruke nettet på å markedsføre seg selv. Det er veldig enkelt, men en må ha de små nøklene som gjør jobben lettere. I januar skal jeg til Stockholm å hjelpe et hudpleiemerke….veldig spennende, men igjen, jeg jobber alene.

Men det skjer ting hver dag nå. Telefonen ringer og mailen fylles opp. Tydelig at budskapet sakte men sikkert sprer seg og du skal se det blir «folk» av meg og til slutt hehe…jeg skal selvfølgelig skrive alt her først men må vente til noe håndfast er i mål. Da skal jeg skrike av full hals så muligens hele Norge hører meg…det skal bli en gledesdag av de sjeldne. Gleder meg til veien videre <3

By | 2009-12-07T13:01:38+00:00 7. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits