Engler, kommer de til himmelen?

Jeg bor i Røyken og det er ikke langt fra Drammen. Leser at Prost Øystein Magelssen ved Bragernes kirke skal «ta» Prinsesse Martha i sin julepreken. Er dette en prest som har fått egen pr-rådgiver? Sjelden har vel en julegudstjeneste fått pr for sin preken på julaften! Kirken har kanskje endelig skjønt det å kommersialisere seg litt? De henger jo noe etter for å verve nye folk mener jeg…

Han skal altså nå henge ut Martha for sin utradisjonelle Engleskole, «Jeg opplever at budskapet om at man gjennom selvutvikling kan finne sin egen skytsengel er det vellykkede menneskets virkelighet», sier Magelssen til Drammens Tidende og til VG. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor alle er ute etter å ta Martha sine engler. Ja, hun velger å gå nye veier, hun velger sine egne veier og tror virkelig på det hun gjør. Hva er galt med det? HVorfor er folk så «redde» eller imot englene til Martha? Jeg tror at hvis Martha ikke hadde noen spesielle evner så hadde hun ikke orket å stå frem velvitende om at mobben ville «ta» henne. La nå hun få litt fred!

Jeg er enig i at det var tullete av henne å fnise seg gjennom Skavlan, jeg ble heller ikke begeistret av den opptredenen. Boken den ville selge av seg selv så der hadde de ikke trengt å stille opp. Jeg tror de er bedre tjent med å stille opp på for ekspempel Studio 5 sin torsdagsending hvor intervjuerne faktisk skjønner hva damene prater om! Det er der de driter seg ut, både de som intervjuer og engledamene våre- folk flest har ikke peiling og er ikke åpne for det de driver med. En journalist vil da bare nesten stille kritiske spørsmål fordi det høres så svevende ut. Nei, finn en setting hvor de som stiller dere spørsmål er interessert i å høre deres budskap og ikke hos de som gjør «narr» av dere. Jeg har stor tro på Martha og Elisabeth sitt budskap, har selv vært på reading hos Elisabeth som var en utrolig opplevelse. Men de fleste går nok rundt og tror de har en skrue løs, dessverre. Jeg gjør ikke det, jeg syntes det er to tøffe damer som er sterke i troen på det de holder på med. God Jul til Martha og Elisabeth!

Her er min skytsengel:

Den heter Uriel og skinner så fint i stuen vår. Jeg elsker den og det er en kunstner ved Tvedestrand som har laget den <3

By | 2009-12-24T09:34:45+00:00 24. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits