Et nytt kapittel

Det er ikke lett å starte et nytt kapittel, bare det å bla til neste side kan være vanskelig når siste leste side forsatt er spennende. Jeg er uredd men syntes likevel det var vanskelig å «stå frem» som jobbsøker. Jeg har bestemt meg for å blogge om nettopp den prosessen. Hvofor? Det er mange om beinet på jobbmarkedet og kanskje dette kan vise at jeg skiller meg i mengden? Det kan selvfølgelig slå begge veier, den ser jeg helt klart, men igjen så er jeg uredd for å vise hvem jeg er og hva jeg står for.

Det å søke jobb er ikke enkelt. Det å prøve å sette seg inn i hva mottaker av en cv/jobbsøknad ser etter, for så å skrive det som de eventuellt ser etter, nå de med ord rett og slett. Jeg er ikke flink til det, jeg blir stressa av det. Jeg vet selv hvilke kvaliteter jeg sitter inne med og er flink til å selge andre ting, men ikke alltid meg selv. Det blir en stor svakhet i en slik prosess og den inrømmer jeg gledelig. Jeg vet jeg er en ressurs for et hvilket som helst firma og at jeg lærer det meste usedvanlig fort, men syntes det er vanskelig å få det ned på papiret hva jeg konkret er god på. Det er så masse jeg kan etter 16 år i media, både på radio og tv som programleder. Jeg har jo gjort det meste selv, fra å finne saker til programmene, gjester, booking, planlegging, utførelse og manusskriving til selve intervjuet. I alle prosjekter jeg har jobbet med har jeg stått for det meste selv. Salg av prosjektet til lesere/lyttere og seere har og vært en del av arbeidet og jeg kan jo viser til høye lesertall, lyttertall og seertall.

Denne prosessen skal bli spennende kjenner jeg, er det en god ide’ å blogge om den? Hva tenker du kjære leser?

By | 2009-12-03T12:43:49+00:00 3. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits