For en idiot….

…tenker nok mange. Hva i alle dager tenkte han med når han gjorde dette, knuste hele Bergens pepperkakeby? Han tenkte nok ikke i det hele tatt og ihvertfall ikke på konsekvensene som kom i kjølevannet av hans handlinger. Mange har nok undret seg over hans handlinger, men det er jul folkens og nå angrer han sine handlinger. Han ber om tilgivelse via et brev til pressen, skal han ikke få det da? Rekk opp hånden de som ikke har gjort ting de i ettertid angrer på, uansett hva det måtte være? La mannen få fred nå….»hele» Norge har jo vært sint på han i lengre tid og det er nok pinelse for han det. Bare tenk så flaut å komme hjem til sin familie for å si «det var jeg som gjorde det hele landet snakker om». Grøss og gru!

Jeg skal jobbe sammen med Galleriet i Bergen hele 2010 og kommer til å blogge om den prosessen. Det er et spennende prosjekt vi har på gang og jeg gleder meg virkelig til dette. Spennende og nytenkende av et senter å gå i denne retningen de nå velger. Det vil si at medieutvikler Trine Grung er på god vei til å hjelpe bedrifter med sosiale medier. Ta gjerne kontakt om din bedrift skulle trenge det! Her er noen bilder fra min Bergenstur i desember og jeg MÅTTE jo innom Pepperkakebyen!

Vårt pepperkake hus iår, dekorert av ungene

By | 2009-12-22T12:01:12+00:00 22. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |20 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits