Habbo for store, habbo for små

Ungene mine begynner å bli relativt flinke på nettet. De finner nesten frem kjappere enn superbloggeren de har til mor og jeg er nøye med å følge opp hvilke sider de er på, hvor de spiller etc. Syntes det er veldig viktig og i tillegg har vi restriksjoner på hvor lenge de kan sitte om gangen. Det siste er nesten viktigst etter mitt syn, for mange sitter altfor lenge om gangen og er fullstendig inaktive hva fysisk aktivitet gjelder. Det er krise med barn/ungdom som legger på seg grunnet for lite fysisk aktivitet og feil kosthold. Vi må våkne og jeg utfordrer herved politikere og hvem det skulle være for å få fokus på dette. De er neste generasjon som skal ta vare på oss når vi blir gamle og grå….vi må sørge for at de holder seg i form til den oppgaven!

Men tilbake til nettvett. Idag har jeg laget meg profil på HABBO. Det er en side for sosial omgang med  barn i ulike rom og sikkert et sted hvor mange griser går rundt og later som om de er «normale». Ungene mine er vel informert om IKKE å chatte med noen de ikke kjenner og være på vakt ovenfor de som kanskje blir vel nærgående. De skal ikke gi navnet sitt til noen, ikke hvor de bor eller hvor gamle de er, hvilken skole de går på etc….andre ting en må passe på? Sikkert glemt noen ting og jeg innrømmer gjerne at jeg ikke liker tanken på at noen ukjente skal «prøve seg» på mine barn. Jeg hadde blitt så forbanna at jeg ikke vet hva jeg hadde gjort….hva er deres nettregler når det kommer til dine barn? Håper på mange kommentarer!

By | 2017-03-16T07:25:30+00:00 22. desember, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits