Nissen fant meg!

Det var veldig kjekt at nissen tok seg en liten tur til Røyken i år også. Vi koste oss med pinnekjøtt, tilbehør, litt i glasset, dessert og gaveutpakking. Vi var fem stykker i huset og alle var storfornøyde når vi sank sammen i sofaen etter timer med forberedelser. Det er rart akkurat det der….vi bruker uker på å forberede oss til denne kvelden og etter seks timer er det hele over! Vips, maten spist og pakkene åpnet.

Jeg har bestemt meg for en ting,  neste år feirer jeg jul på en litt annen måte. Akkurat hvilken måte den skal markeres er ikke bestemt enda men jeg klarer ikke helt å forsone meg med dette gildet. Det er overflod av det meste og jeg blir litt kvalm av det rett og slett. Jeg prøver alt jeg kan å kose meg 100% men får det ikke helt til. Jeg syntes det er så unødvendig alt, er det noe galt med meg da?

Hva jeg gjør til neste år er uvisst men jeg tenker veldig på de som ikke har det så lett denne tiden. De som sitter alene og kanskje ikke har noen som gir de gaver eller lager god, velsmakende mat. Jeg sender og tanker til de barn der ute som har foreldre som kanskje drikker vekk denne høytiden…..det er så mange rare måter å «feire» julen på. Men de som ikke får mine tanker er de som velger Grandiosa til julemat…de må ha noe alvorlig galt i hode sitt. God jul folkens, nissen fant meg og leser heldigvis bloggen min!

By | 2009-12-25T12:09:39+00:00 25. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits