Nok et slankesjokk?

Jeg er sjokka og litt trist. Brittany Murphy er død leses det på alle nettsider og her sitter jeg i Røyken og syntes det er ganske tragisk. Jeg digget henne i «8 mile» sammen med Eminem og syntes hun var en av de vakreste, unge skuddene som var på vei opp og frem i Hollywood. Hun hadde noe ekte og sårt ved seg som jeg satte pris på som seer.

Hva er det som skjer der borte i Hollywood? Hjertestans? Er det nok et slankeoffer de har funnet bevisstløs i dusjen? Brittany har jo rast ned i vekt de senere årene og vi vet jo alle at den grensen Hollywoodstjernene lever på ikke er bra.

Til andre blogglesere: noen som ser at hun er en god blanding av Marie Amanda og Linni Meister? Hehe

Før og etter bildene snakker egentlig for seg selv…..når skal dette slankestyre roe seg? Hvor i alle dager skal det ende? Vil vi kvinner noen gang blir fornøyde med oss selv og klar å drite i de fem kiloene for mye?  Nå nærmer julen seg og i januar skal «alle» slanke seg og ukebladene mister sine kreative evner fullstendig. De plastrer alle sidene sine med «nye» slankemetoder som bare er jug og fanteri, alle forsider dreier seg om slanking og vi lar oss lure. Hvorfor?

Disse Hollywoodbabesene er nok med å sette en standars men uansett bør ukebladene ta sin del av skylda. Kan de ikke slutte med disse forsidene om slanking hver  eneste januar måned? Det blir for dumt og forutsigbart. Finn på noe nytt!! NÅ! Nyttårsforsett til oss kvinner er at vi må lære oss å like oss sånn som vi er. Lett å si, jeg vet det, men helvete heller, jeg er lei.

Brittany vil bli savnet av meg, det er sikkert!

Jada, før og etter bilder av eksisterer av meg og, de er jo festlige å se på de syntes da jeg 😉

FØR (gud hjelpe meg)

ETTER ( etter hva aner jeg ikke)

By | 2009-12-21T09:54:01+00:00 21. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits