Starte for seg selv?

Jeg er en medieutvikler for flere firma nå. Jeg kjenner jeg syntes det er spennende og sitter i tenkeboksen om jeg skal dra til å starte for meg selv!? Trine Grung- medieutvikler!? Det klinger det eller hva syntes du? Jeg har ihvertfall bestemt meg for en ting: JEG MELDER MEG HERVED INN I BLOGGVERDENEN IGJEN! Jeg trengte en pause og ikke minst trekke vekk den personlige biten av trinegrung.no, men jeg er forsatt en person med sterke meninger og masse kunnskap om sosiale medier. Det skal jeg nå viderelære til firma som trenger den kompetansen og de er det mange av.

Jeg har brukt nettet og ikke minst sosiale medier (blogg, facebook og twitter) veldig lenge og har trodd at dette var noe alle kunne. Sånn er ikke verden, og legger en til mine kreative evner, hvor jeg gir råd til hvordan hvert enkelt firma bør gjøre det på sin side, så er en på vei mot noe. Jeg kjenner godsmaken i munnen når jeg tenker denne tanken og er sikker på at det vil bli bra. Jeg har allerede mange prosjekter i 2010 og kan vel kanskje kalle meg selv grunder på et vis. Jeg starter eget firma rett og slett! Spennende prosess men og veldig skremmende på samme tid.

Jeg er en blogger og liker nettet som venn. Jeg må bare lære meg å ta litt fri innimellom sånn jeg ikke sliter meg ut. Det å være en dedikert blogger tar tid og koster en del hver eneste dag. Kanskje ikke i kroner og øre, men i tid. Jeg engasjerer meg så veldig og gjør aldri noe halvveis….sånn er jeg bare som type. Derfor blir jeg spist opp innimellom, men heldigvis er jeg raskt på plass igjen.

Jeg har bestemt meg for en ting…jeg må mene litt om underholdningsbransjen igjen! Syntes du ikke? Det er altfor mye som skjer som jeg kjenner jeg klør i fingrene etter å kommentere. Forresten, har Anne Kath lest bloggen min det siste året? Kanskje hun har fått noen tips til sitt siste program, for innholdsmessig minner noe av det en del! 😉

Det er forsatt mange som besøker bloggen hver eneste dag, hva vil du helst lese om? Bidra gjerne i kommentarfeltet, du blir forgyllet!!

Jeg korrigerer meg selv: jeg drømmer om å starte for meg selv, og gjør jeg det så flytter jeg inn i et planlagt kontorfellesskap med likesinnede i Røyken- ergo IKKE ALENE!

By | 2009-12-16T14:30:02+00:00 16. desember, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |18 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits