Baksiden – noe folk har en skrue løs

Denne lå i innboksen på facebook profilen min i dag:

John Edwards 3. januar kl. 20:25

forbanna støgge hyklerfitte!
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=589778
her går du å snakker spyr den støgge gallen din på andre vellykkede individer som feks tone, elin tvedt etc,,, og så prøver då å sope sympati-stemmer på å «legge ned bloggen» for så å ikke gjøre d??
jeg er faktisk fra stryn, der jostein og tore andre kommer fra… dette er ikke min facebook… bare en tulleprofil opprettet på skolen… men siden jeg har hørt så masse bullcrap om deg fra folk, så tenkte jeg å servere deg litt tilbake….

du skal vite en ting…
jostein flo er en kjempebra kar! at du har endt opp me en i flo-familien er et under, da de alle er likandes.. du er stygg, uutdannet, snakker dritt om alle som er penere enn deg (99 % så jeg noen skrive i bloggen din, og jeg er vel uenig,,, 100%)… se deg i speilet… hva ser du.. støgge patetiske fitte!

hvorfor comeback av bloggen? og nå går du jo helt amok på alle sosiale medier?!?! hva skjer?`:S
d er jo så mange A-kjendiser som dør nå for tiden… michael jackson, brittany murhpy…. jeg håper at neste gang jeg leser om slikt så gjelder d en råtten Å-kjendis,, …..

Det finnes mye rart en skal «tåle» fordi en har en omtalt blogg men dette blir for dumt. I mitt innlegg en tid tilbake hvor jeg skrev at jeg skulle roe ned bloggingen så skrev jeg faktisk aldri at jeg skulle slutte. Det var det avisene som konkluderte med uten å høre med meg engang. Jeg trakk vekk den veldig personlige biten men meningene mine får fritt spillerom. Jeg trengte en pause, men å hisse seg sånn opp som denne karen over her går jo rett og slett ikke ann. Jeg kan jo anmelde han og har allerede gjort det til facebook. Noen andre forslag til hva en burde gjøre?

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-01-04T10:42:02+00:00 4. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG|14 Comments

14 Kommentarer

 1. Tina B 4. januar 2010 at 10:50 - Reply

  hjelpe meg for en utrolig tragisk fyr…hvis det er en fyr da…kan fort være en misunnelig jente…?
  Ærlig talt, så er det bare trist at det finnes slike triste og bitre mennesker….hev deg over det, Trine…du vet misunnelse er den største kraften for mange…;))

  Klem Tina…^^

 2. Inger 4. januar 2010 at 10:52 - Reply

  Wow! Blir helt målløs jeg! Mye tyder jo på at det kommer fra en umoden drittsekk med dårlig ordforråd! hehe Er så dumt at man MÅ jo bare le av det!
  MEN jeg hadde også meldt fra til facebook ja!!

  Ha en super dag!!!

 3. Tom 4. januar 2010 at 11:02 - Reply

  Hei Trine.
  Både du og meg skjønner at dette må være laget/skrevet av en unge/ungdom, så det beste er nok bare å la det passere. Regner med at du har nok ryggrad til å ikke bry deg om sånne useriøse usannheter!

  Ha en fin dag.

 4. Bjørn Kenneth Muggerud 4. januar 2010 at 11:04 - Reply

  Dette er tydeligvis en forvirret person som tror på alt avisene skriver og som i tillegg er veldig tøff bak sin anonyme fasade.

  Bak den fasaden sitter det sannsynligvis en liten 14-åring som ikke vet bedre…. Og, som ikke har fått den oppdragelsen han burda ha fått.

  Det beste du egentlig kan gjøre med slike person er å gi dem minst mulig oppmerksomhet!

 5. Elin 4. januar 2010 at 11:16 - Reply

  Hjelpe meg! :-0 For en forstyrret person dette må være. Rett og slett skremmende mentalt syk må han/hun være. Ikke bry deg om det Trine! Det er bare missunelse og annet oppgulp. Stå på videre, og hev deg over den slags usmakelig kritikk. Liker bloggen din veldig. Du tør si det de fleste mener men ikke våger å si. 🙂

 6. jørn sønsterudbråten 4. januar 2010 at 11:35 - Reply

  dette blir for dumt!
  stå på trine og hils jostein:)

 7. Emilie Combine 4. januar 2010 at 11:44 - Reply

  Det er (heldigvis) SÅ tåpelig at du ikke tar det til deg, håper jeg?

 8. solskinnet 4. januar 2010 at 12:20 - Reply

  Først måtte jeg nesten le litt altså. » dette er ikke min facebook… bare en tulleprofil opprettet på skolen » skriver han/hun. Stakkars! Måtte vente til han/hun kom på skolen for å få bruke pc. Så en liten fjortis snakker vi om her. Ingen tvil om det. Men samtidig føler jeg at også fjortiser må lære litt. I mine øyne er det jo ganske alvorlige ting han/hun skriver og da kan han/hun like gjerne gjøre det på andre sider på nettet også, for eksempel på andre mer unge som kanskje ikke tåler dette like bra som oss som er litt mer voksne. Jeg tror derfor jeg ville gått for en anmeldelse av denne profilen på Facebook. De vil jo da finne ut hvem vedkommende er selv om vedkommende sitter på ei skole. Jobber selv på IT senteret på en Høgskole og vi er med å stopper en del «ulovligheter» som for eksempel sjikanering på nettet. Heldigvis skjer ikke dette så mye på en Høgskole/Universitet da. Men likevel…vedkommende er tydeligvis i ferd med å utvikle holdninger som mildt sagt er helt på trynet. Og for all del, Trine. Hev deg over det! Vedkommende er jo helt tåpen. Han/hun har jo ikke lært seg norsk enda.

 9. Lisa Arntzen 4. januar 2010 at 12:21 - Reply

  Skal du kritisere, så gjør det på en saklig måte, og ha i det minste baller nok til å stå for det du skriver!!!

 10. Hilde 4. januar 2010 at 13:57 - Reply

  Hev deg over det.
  «Det er alltid noen som må rakke ned på andre for å være passe i sitt eget perspektiv».
  Kjør på Trine!

 11. Hilde 4. januar 2010 at 17:47 - Reply

  Her er det ikke snakk om en skrue løs,her er hele esken med skruer løsnet!!!Makan til fjas.Go Trine,du er best!!!!

 12. Christina Gjertsen 5. januar 2010 at 11:40 - Reply

  Er det mulig. Alle kan gjøre feil Trine, ikke bry deg om det 🙂

 13. Tonje 5. januar 2010 at 15:17 - Reply

  Ordet «bullcrap» som fremkommer i mailen er hyppig brukt her i heimen, av min stesønn på 15. Det er et ord jeg ikke har hørt i andre sammenhenger,- så jeg tror vi kan konkludere med at det er en liten plugg av en hissig tenåring du har ertet på deg. Det beste er bare å overse det, mener nå jeg! (bortsett fra å melde fra til facebook som du har gjort :o)

 14. Guro 6. januar 2010 at 01:15 - Reply

  Huff. Det var jo ikke noe hyggelig lesning. Jeg synes ikke man bare skal overse slikt jeg. Det er nok en ungdom som har skrevet det, men de skal også få vite litt om konsekvenser av sine handlinger, det lærer de av. Vet ikke hvordan og gripe det an, men hvis du hadde fått tak i foreldrene ville jeg kontaktet de, og bare legt frem hva som ble skrevet.
  Jeg har jobbet både som ungdomsskolelærer og som frivillig på et ungdomssenter i flere år, og jeg vet av erfaring, at noe av grunnen til at jeg har vært bort i så mange problemfylte episoder, er fordi ungdommer ikke har lært nok om konsekvensene av sine handlinger. De får ingen straff, alle bare lar det passere. Det gjør ikke jeg (jeg er hun strenge).

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits