Gale Anna Anka?

Jeg liker denne dama jeg, er jeg gal da? Jeg liker folk som skiller seg fra det vanlige, og det fasinerer oss alle litt tror jeg siden hun får så mye pr som hun får til og med i Norge. Husk det, avisene hadde ikke skrevet så masse om henne hvis ikke sakene fikk klikk. Tydeligvis så liker vi henne siden vi klikker inn og lar oss «sjokkere»!

Er vi sjokkerte, undrer jeg? Hvor langt vil hun dra dette? Mannen uttaler at hun vil bli superstjerne for enhver pris, hun skal den ene dagen få penger, den andre ikke ei krone, ikke skilles, skilles likevel. Hva skal man egentlig tro av det man leser i avisene? Hvor mye av det er faktisk sant?

Jeg tenkte mye på det når jeg fulgte kaoset rundt Michael Jackson sin død i 2009. Hvor mye av de vi leser er faktisk sant? Den ene sensasjonelle saken overtar den andre, og avisene forsetter å skrive for å «underholde og opplyse» oss. Alt, for at vi skal trykke inn på sidene deres og bli der lengst mulig.

Men tilbake til Anna, denne svenske syltynne berta som fremstår som om hun har to hjerneceller som slåss om å bli brukt. Jeg liker henne og syntes hun skal ha for at hun vil noe, selvom det er noe så platt som å bli superstjerne. Hva skal hun bruke den tittelen til liksom? Kjedelig visittkort : Anna Anka The Superstar…hehehehehehe uten noe attåt!

Jeg håper hun flår ektemannen for enhver krone han måtte ha og sitter igjen styrtrik med superstjernestatus. Hvis hun skal klare det er hun ihvertfall i det rette landet selvom det der er mange om beinet. Hvis en vil noe er alt mulig. GO Anna, flere som heier?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-01-05T14:00:43+00:00 5. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |13 Comments

13 Kommentarer

 1. Mette 5. januar 2010 at 14:19 - Reply

  Unnskyld at jeg sier det;
  Men uttrykk som «potte-plante-snusing» og «gardin-titting»,er ikke det for den mer voksne/eldgamle sorten? Og som det var flere av, da vi var små?
  Jeg synest at vi skal prøve,å ikke «fremme» Janteloven noe mer enn vi faktisk har gjort,jeg!
  Det jeg mener,er at vi kunne begynne å bry/engasjere oss i litt mer matnyttige og positive ting,enn hva en vakker eller,-om så er «dum» eller hjernecelle død,som du påstår gjør med livet SITT???!
  Jo,jeg liker de,som tør å si meningen sin,og attpå til får kappet av seg nesen…..Inkludert

 2. benthe 5. januar 2010 at 14:28 - Reply

  hun er falsk og løgnaktig,sier en ting ene dagen ,noe annet neste…grisk og narssisistisk…tydeligvis også voldelig og ute av kontroll på temperamentet…men hvis du syns slike folk er ålreite,sier det mer om deg…for min del liker jeg best ærlige,snille,og litt ydmyke folk:) De fungerer også mye bedre som forbilder for alle som ser på TV…kall meg kjedelig,men heller det enn en falsk løgner!

 3. Jens 5. januar 2010 at 14:43 - Reply

  Anne Anka er jævla stygg, men smart forretningskvinne.

 4. Hege 5. januar 2010 at 14:44 - Reply

  Nå har det nå vist seg i ettertid at det Paul Anka har sagt har vært sannheten i div utsagn, feks. bare det at de skal skilles. Har hun sagt : dere skal bare se hvor mye penger jeg kommer til å få, ja da er hun jo gal….etter penger og folk som er gal etter penger oppfører seg oftest ikke normalt :O)

  misforstå meg rett, jeg liker også folk som som tør å stå frem, som feks.deg Trine Grung, men jeg setter grensen med galskap.. jeg klarer å se forskjell på oppriktighet, urettferdighet og innbilske godfjotter..

 5. marthe 5. januar 2010 at 14:57 - Reply

  hehe jeg heier ikke på henne!
  hadde dette vært en mann, dvs en mann som hadde slått kona med isbiter og truet henne og så ville stikke av med halve formuen hadde det virkelig vært rabalder…noe som er en helt annen diskusjon.
  nei anna anka fortjener ikke noe, hun har vel strengt tatt snyltet nok på han…

 6. knut 5. januar 2010 at 15:02 - Reply

  Altså, fordi dama ønsker å bli kjent, har giftet seg til millioner, har to anorektiske hjerneceller, oppfører seg som en bortskjemt, frekk, nedlatende psykopat så mener du at hun fortjener halve formuen? ( fordi hun er fascinerende annerledes? ) Den eneste grunnen for at vi trenger Anna Anka, er for å minne oss på hvordan ( spesielt jenter ) IKKE bør aspirere mot å bli.

 7. Marita 5. januar 2010 at 17:19 - Reply

  at du digger Anna Anka sier plutselig mer om deg enn om Anna Anka – Iallefall når du til sammenligning ikke er så begeistret for Tone Damli AAberge eller Elin Tvedt – og elsker Victoria Beckham –

  Det er tydelig at du har brains, Trine – men kan du ikke bruke dem til noe annet enn bare meningsløs synsing??

  Vi leser om Anna Anka fordi vi blir sjokkert – eller vil bli underholdt – men for en døgnflue hun egentlig er…

 8. Vestfoldgirl 5. januar 2010 at 21:44 - Reply

  Jeg må si at jeg er langt fra fan av den dama der….greit nok at det er kult med folk som sier meningene sine, men den dama er jo klin gæren! Hun er bare ute etter penger og oppmerksomhet……og stakkars hennes barn sier jeg bare.

 9. Cathrine 5. januar 2010 at 22:06 - Reply

  Skjønner ikke hvorfor man skal heie på henne. Hun har jo i likhet med mange andre kjendiser ikke gjort noe som helst, og skjønner ikke hvorfor det skal være greit å flå ektemannen sin?
  Han har talent og har faktisk jobbet for sin suksess, hun er null niks og nada. Bare en teit kone. Mulig hun har krav på en del av boet osv, men «hva har hun egentlig gjort?
  Nope, ikke enig med deg der Trine, og skjønner ikke logikken din heller, for å være ærlig 🙂

 10. Anette (17) 6. januar 2010 at 20:09 - Reply

  ja det fasinerer mej åså : ) du er veldi flink treine grong…

  FACINERER

  FACINERERFACINERERFACINERER!

 11. anna and;) 7. januar 2010 at 00:55 - Reply

  Anna Anka representerer nåtidens «freak show»,på linje med den skjeggete damen,elefantmannen,dvergene på sirkus…disse heslige og stygge,er vi på ikke fordi vi liker eller beundrer de,men fordi vi liker å bli sjokkert,og trekkes mot det motbydelige,på trygg avstand..dumme Anna Anka tror folk ser opp til henne og beundrer henne,men hun er jo ikke det minste pen,og ikke har hun gjort noe som er verdt beundring heller.en falsk og løgnaktig Golddigger.det er avisene som hausser henne opp,og de vil snart rive henne ned også;)

 12. mimi 7. januar 2010 at 05:04 - Reply

  All PR er ikke nødvendigvis god PR. Du har vel gjort deg litt egenerfaring på det området….

 13. Tine B. 7. januar 2010 at 06:29 - Reply

  ….og poenget med å bry seg med hele saken i det hele og det store er? Ser ikke poenget i å bry seg om noe man aldri får vite noe om. Hva som foregår bak andres dører er meg revnende likegyldig og jeg ville tro, selv om jeg skjønner hva du mener, at det heller ikke burde bry andre.

  Anna Anka må vel være omtrent det minst interessante mennesket i verden og det fascinerer meg nok mer at mennesker som deg og flere andre faktisk syns hun er fascinerende.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits