Vi heier på mer hud

Vinteridretten drar snart over sjøen for å delta i OL. VI GLEDER OSS alle mann, men hvorfor velger de ikke å slenge av seg klærne før de drar!? NTB skulle ha de til å delta i en Canadaquiz og i samme slengen kaster de klærne? Hva i alle dager hadde det med hverandre å gjøre? Kaste klærne og svare på QUIZ samtidig? Hallo i luken, det hadde ALDRI jeg falt for og stilt opp på!

Jeg har stilt opp på en del intervjuer i årenes løp i ulike blader/aviser men ALDRI vist noe hud. Er det dumt? Jeg syntes det er litt teit når idrettsutøvere gjør dette men samtidig tar jeg meg i å misunne deres veltrente lemmer. Marit Bjørgen er jo halvt mann men wow så veltrent.

Lykke til i OL kjære idrettsutøvere, i huset vårt er vi STOR fan av Northug. For en fyr og jeg elsker at han er litt sprø og anderledes. Han svarer litt småfrekt med gliset på halv tolv og knuser de fleste i løypene. Han er allerede en medieyngling og det blir nok ikke mindre pr i årene som kommer. Stå på, men skal dere kaste klærne så gjør det i en kalender som vi kan ha hjemme på kjøkkenet. Kanskje det hindrer oss i å kaste i oss alt vi ser? Jeg heier på mer grønn mat som du blant annet får i TrineKlubben HER

Foto: Scanpix
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-01-05T14:44:15+00:00 5. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Siw 5. januar 2010 at 16:07 - Reply

  Hei
  Det hjelper ingenting at de norske utøverne stiller opp foran kamera, med tanke på OL. Vi har en tendens til å aldri være på topp når det gjelder. Myten om at det er typisk norsk å være god begynner å dabbe av……
  De fleste nasjoner er på høyde og vel som det som oss, nei huff huff, jeg tror OL blir nedtur

 2. Lill 5. januar 2010 at 16:18 - Reply

  Jeg vet ikke jeg. Jeg vil ikke si det er så pent når Marit Bjørgen flasher mannemusklene sine. Hun har jo overarmer og skuldre på størrelse med sine mannlige konkurrenter. ikke veldig pent på en dame synes nå jeg.

 3. Frank Helstad 5. januar 2010 at 16:29 - Reply

  Nå må noen snart betale Therese Johaug for å ta av seg klærne, det har gått all for lang tid!!

 4. Tom 5. januar 2010 at 18:50 - Reply

  En ting kan jeg love deg Trine: Jo mer hud du viser desto mer populær blir du.. I mine øyne… 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits