Lite ante jeg at 2010, i en alder av 38 år (blir 39 9/2), var det året jeg skulle debutere som kalenderpike! Mange trodde sikkert at Trine nå hadde slengt klærne i bakken og stod i Adams drakt foran en proff fotograf . Den gang ei, det skjer nok kun hvis FHM spør om jeg kan stille i retusjert utgave på coveret (as in never). Dette var for å støtte opp om en god sak, nemlig miljøet.

Jeg står herved frem som desemberpike i søppelkalenderen for Buskerud – juhu! Ett sted MÅ en jo starte!

Neste gang for vi satse på at jeg stiller sammen med Obama som Rybak gjorde her! Kult at du fikk hilse på Obama Rybak, skulle ikke vært meg imot!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.