Jeg er kalender-pike!

Lite ante jeg at 2010, i en alder av 38 år (blir 39 9/2), var det året jeg skulle debutere som kalenderpike! Mange trodde sikkert at Trine nå hadde slengt klærne i bakken og stod i Adams drakt foran en proff fotograf . Den gang ei, det skjer nok kun hvis FHM spør om jeg kan stille i retusjert utgave på coveret (as in never). Dette var for å støtte opp om en god sak, nemlig miljøet.

Jeg står herved frem som desemberpike i søppelkalenderen for Buskerud – juhu! Ett sted MÅ en jo starte!

Neste gang for vi satse på at jeg stiller sammen med Obama som Rybak gjorde her! Kult at du fikk hilse på Obama Rybak, skulle ikke vært meg imot!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:25:00+00:00 7. januar, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |3 Comments

3 Kommentarer

 1. Tom 7. januar 2010 at 17:48 - Reply

  Anbefaling:
  FÅ AV DEG FILLENE…

 2. haha, så bra 🙂 Stå på 🙂

 3. Lina 8. januar 2010 at 18:51 - Reply

  Hva er vel egentlig mer miljøvennlig en Adams drakt??? Men kalenderen kledde deg, og Buskerud er jo kun det 10ende verste fylket å begynne i… Godt jobba! 😉 Gleder oss til du henger over søppelbøttene i Trondheim!

  Liker bloggen din forresten, og nå skal jeg gå å lage meg en avokadolasagne. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits