Raw Food fra himmelen!

Neste uke skal jeg lære meg å kokkelere…..en helt spesiell og spennende livsstil som jeg ønsker å lære meg mer om. Det er RAW FOOD jeg skal kurses i, hele uken og neste helg. Jeg skal fortelle mer om det senere men et lite eksempel kommer her:

Rekk opp hånden de som ikke syntes denne lasagnen ser innbydende ut!!? Jeg gleder meg som en unge og skal blogge MASSE om Raw Food i tiden som kommer. Det er grønnsaker som kun kokes 42% for å bevare mest mulig av næringsverdien. Jeg har lenge ønsket å leve mest mulig grønt, og med litt mer kunnskap på baken vil jeg kanskje klare det!!? Jeg håper det, men enn så lenge overlever jeg godt på mine grønne produkter i TrineKlubben. De er viktige verktøy i min hverdag for å holde kroppen i balanse.

VG skriver i dag at det er viktig å spise riktig når en trener…..enda viktigere da med grønn mat!!

En amerikaner som er ekspert på Raw Food kommer til landet for å holde foredrag i mange norske byer denne måneden. David Sandoval har jeg blogget om før og nå kan du møte han for å ta del i hans kunnskap. Han jobbet lenge med Ann Wigmore i USA som var en av drivkreftene bak Raw Food, og hun jobbet tett sammen med kreftforskere i USA med all sin viten om mat og det å spise seg frisk. Grønn mat er bra, ingen tvil om det!

Her er litt om hvor David Sandoval kommer til å være….. ALT for å få frem budskapet…det er viktig!

Facebook gruppen er her
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:56+00:00 8. januar, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Niklas 8. januar 2010 at 13:00 - Reply

  Ja jeg rekker ikke opp hånda nei.. det så utrolig godt ut. spennende å følge med videre på det emnet

 2. ElinH 8. januar 2010 at 18:26 - Reply

  Hein Trine! Morsomt! Tror jeg tipset deg om bloggen til AnneMa engang i høst, Et liv i balanse. Husker du? Hun skriver om raw food iallefall. Skulle gjerne vært på dette, men tror ikke det går dessverre.

 3. Miriel 9. januar 2010 at 01:10 - Reply

  Hei Trine!

  I det jeg satt å surfet på amerikanske mamma blogger kom jeg over the Raw Mom Blog – kanskje noe for deg?

  http://www.rawmom.com/raw-mom-blog

 4. Green-ecomom 12. januar 2010 at 17:56 - Reply

  Åh! Så spennende å høre!
  Også så dumt at jeg ikke viste om dette for en time siden, altså at han også skulle ha kurs i Bergen. For jeg er dødsdeppa fra før av fordi jeg ikke kommer meg til Oslo, og for ca en time siden avtalte jeg at jeg skulle jobbe torsdagskveld. Han er jo en av de største innenfor rawfood!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits