MGP- for et sirkus

Endelig ferdig med Rybak sin kjærlighetssang til en eks og så er vi igang igjen. Melodi Grand Prix sirkuset er jo blitt et sirkus på mange måter og plutselig er det «kult» for artister å være med. Alle melder seg på og ser plutselig markedsføringsverdien, men jeg må si at Maria H Storeng kunne ventet noen år til. Hun er flink, liten tvil om det, men de må da klare å spore opp noen som ikke nettopp deltok ….? Det blir kjedelig og låten hennes igår syntes JEG var lite inspirerende med terningkast 1 i vinnerpotensiale. Hun kommer ikke til å stå i Telenor arena, det er jeg sikker på!

Jeg likte Muri sin låt jeg, men den er nok dessverre ikke en typisk MGP-låt. Likevel erindrer jeg flere slike unge tøffe gutter med catchy låter gjøre det veldig bra tidligere så vi får vente å se. Jeg holder en liten knapp på Yes Man!

Lene A er et kapittel for seg selv. Hun stiller opp som en glamdronning og har definitivt antrekket med seg, men låten…..hva i alle dager var det? Den var kjedelig og sønnen min som ellers liker Lene A (aner ikke helt hvorfor) uttalte mens låten spilte: «mamma, dette ble kjedelig og veldig lite nytt». Det ble kjedelig og det ante meg at hun ville ryke ut i første korsvei. Etter opptredenen stikker hun i garderoben og blir furten eller kanskje genial på pr? Hun stikker jo av med alle overskriftene selvom hun ikke gikk videre…..hvorfor skjer det tror du? Det er jo et paradoks at Lene skal få de største overskriftene kun fordi hun ikke ville møte pressen!? Redd for å vise tårer eller veldig gjennomtenkt? Jeg heller mot det første selvom pr har alltid vært en av hennes sterke sider. Avisene elsker å skrive om henne og jeg tror hun elsker å være der, i avisene. Helt greit det men ikke vær en dårlig taper Lene. Det liker ikke Norge…..

Foto: Seher.no/Anders Myhren
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-01-09T10:24:44+00:00 9. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Stein Roar 9. januar 2010 at 10:29 - Reply

  Jepp, sirkus 😀 Ingen av disse vinner en internasjonal finale for å si det slik.

 2. Mari 9. januar 2010 at 10:43 - Reply

  I denne klemmen vi ser over ser det ut til å ligge like mye kjærlighet som i klemmen Jens Stoltenberg blånektet å ta i mot fra Trond Giske, hehe..

  Jeg lurer rett og slett på hvor de som styrer med dette har hatt ørene sine i år. Muri sin var ganske ok (det er en låt jeg syns var litt bob-bob første gangen, men som garantert blir finere og finere!!) Men hva i alle herrens dager gjør Gaute Ormåsen i MGP? Huff…tragisk.

  Etter denne runden kan det bare gå en vei… oppover.. :))

 3. Vergil 9. januar 2010 at 12:09 - Reply

  Klarer ikke folk og lage sin egen musikk lenger?
  REINE copy paste tilstander. Hehe Ler av MGP så usmakelig at de ikke kommer med nytt matriale

 4. Vestfoldgirl 9. januar 2010 at 14:39 - Reply

  Det var kjedelig i går…ingen av de som var med i går har noen som helst mulighet til å vinne den internasjonale finalen. Håper neste ukes sanger kan være litt mer fengende!

 5. Fran 9. januar 2010 at 17:11 - Reply

  Lika «Dragonfly» me Keep Of Alessin eg, mn så e eg jo gammel rocker. Mn t.o.m. eg skjønn at di ikke kainn vinn. Mn ho Storeng? Førr d første såg ho no ut som ei gammel kjærring, snakk om stilsjifte, å dn sangen… Gjeeeeesp!!!

 6. taco 9. januar 2010 at 19:30 - Reply

  Takk og pris for at jeg atter en gang valgte bort dette sirkuset. Det meste er nok forhåndsbestemt av en viss nordlending med knekk i håndleddet.
  At dere gidder.

 7. silje 10. januar 2010 at 00:51 - Reply

  hun var jo ikke dårlig taper, hun sa at hun bare trengte å koble av litt men var fornøyd med innsats og ønsket de alle lykke til. du må slutte å uttale deg om ting når du aldeles ikke vet hva som er rett trine. trodde en voksen kvinne visste bedre. tydeligvis ikke;)

 8. Linn 10. januar 2010 at 09:34 - Reply

  Dragonfly var en sang som skar meg i nervene og fikk meg til å ha lyst til å skrike høyt. For en mare og plage av en sang, ren tortur! Ellers var det kjedelig, og jeg var så optimistisk etter den flotte Fairytale og den store suksessen fra i fjor, og de påsto at det var høy kvalitet på sangene i år. Haha, sier jeg, det var platt, kjedelig og svakt. Håper virkelig det kommer noen gode i senere delfinaler, ellers så går det dårlig i Oslo – på hjemmebane.

 9. AIDA 11. januar 2010 at 08:40 - Reply

  Jeg krymper meg hver gang den bimboen Lene A åpner munnen. Snakk om hønsehjerne.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits