HUMOR

En god latter forlenger livet…jeg humret godt når en mail dalte ned i innboksen med disse bildene:

Livet kan sammenfattes i to spørsmål
1. Skal jeg kjøpe hund?

ELLER
2. Skal jeg skaffe barn?

Husk at det alltid er lys i enden av tunellen

Ha en fin dag og glem ikke å gi til de som trenger det mest!!!
Takk….

Hvorfor overdriver alltid kattene ???

Comments

  1. says

    *ler* hehehehehe :) morsomt :)ser forresten du har bursdag samme dag som meg 😉 vi får ta en skikkelig bloggfest eller annen fest samme dag når du blir 40 :) da blir jeg 43 :)

  2. therese says

    Hahaha, bildet av barna med maling paa gulvet vriker svaert kjent gitt!! mine 2 gjorde akkurat det samme noen mnd tilbake, med oljemaling paa vaart fine tregulv, heldigvis dekket forsikringen dette marerittet!!fnis!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>