Nå er det NOK!

Jeg har sagt det lenge her i huset, nå må de slutte å snakke så negativt om Tom Nordlie. Han er sikkert en håndfull av en trener, men måten media nå kaster seg over han, og Mueller for den saks skyld, er helt forkastelig. Jeg syntes selv det er morsomt å tulle litt med mediapersonligheter her på bloggen, men det går en grense for når nok er nok. Jeg leser hva som ble sagt på Idrettsgallaen og blir rett og slett overrasket over at NRK har godtatt det som Traa og Hoen leste opp fra scenen :

«Tippeligaklubbene har gjort et felles nyttårsforsett: de skal ikke ansette Tom Nordlie i 2010. Men nyttårsforsetter brytes som kjent allerede før februar» Så fulgte de opp med at «prisen går til Tom Nordlie… nei han er jo ikke nominert,» – til full latter fra salen.

Tenk hvis du som seriøs fotballtrener satt i salen og folk stod på scenen og «lekte» med deg og navnet ditt. Det er nok greit en gang, men igjen og igjen? Jeg syntes det er tøft at Tom går ut i dagens VG og sier ifra. Stå på Tom, ikke la deg finne i det! Du har gjort dine stunt i media, det er sant, men skal en likevel ikke finne seg i alt. Er Tom en sutrepomp nå eller bør han tåle såpass? Hva mener du?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-01-10T11:28:13+00:00 10. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , |36 Comments

36 Kommentarer

 1. rine 10. januar 2010 at 11:42 - Reply

  Er ikke ofte jeg reagerer, men igår synes jeg de tullet litt vel mye…både med tom Nordlie og petter mueller!!!
  Dårlig sportsånd spør du meg!

 2. Ida Husøy 10. januar 2010 at 12:02 - Reply

  Jeg har stor respekt for Tom Nordlie, og kommer alltid til å ha det! Han er en fantastisk mann, som jeg vil ønske alt godt i fremtiden 🙂

 3. Vince Casa 10. januar 2010 at 12:04 - Reply

  Synes gårsdagens program ble litt usmakelig til tider og det skyldes mobbingen fra scenen. Slike ting hører ikke hjemme under en prisutdeling.

 4. Thore Mehl 10. januar 2010 at 12:26 - Reply

  Eg er heilt enig, nok er nok idretten skal ikkje vere med på å legitimere mobbing. Tom Nordlie har jaggu fått tatt sin del av mobbingen. Skøying er en ting men det kan gå for langt.Skjerpings…..

 5. Thomas 10. januar 2010 at 12:32 - Reply

  Idretts-Norge er en tilbakestående funksjon. To av de desidert beste trenerne som har gjort noe for norsk idrett de siste årene har blitt mobbeobjekter. Dette på bakgrunn av hva tilbakestående norske medier ubegrunnet legger ut over det norske folk. Er det mulig å synke så dypt. Må bare si jeg er utrolig stolt over å være utlending og ikke delaktig i den kampanjen.
  Sier som en tidligere topp trener i fotball – FUCK OF NORWAY!

 6. Helge Thorheim 10. januar 2010 at 12:33 - Reply

  Dette er et stygt overtramp av Traa/Hoen/NRK. De rette personene bør sørge for at disse ikke får denne type oppdrag senere med slike grunnholdninger til mobbekultur. De viser heller ikke evne til å beklage i ettertid, men bortforklarer med at det «bare var moro». Helt uakseptabelt av idrettsfolk.

 7. Daniel 10. januar 2010 at 12:38 - Reply

  Han er helt klart ikke sutrepomp, han har tålt mye dritt veldig lenge og når statskanalen som vi blir tvunget til å betale selv om jeg aldri ser på går ut på denne måten viser bare hvor lavmåle og arrogante holdninger NRK har. En beklagelse hadde vært på sin plass.

 8. Ellen 10. januar 2010 at 12:39 - Reply

  Surpomp eller ikke surpomp. Det er allikevel ikke sånn at man er fritt vilt. Det finnes andre morsomme ting man kan spille på enn direkte mobbing. Fargerike personligheter er det som gjør at mange engasjerer seg i idrett, at de gidder å sitte time etter time å se på TV for å få med seg ting. Tenk på Wilbeck – han kliiin gale danske håndballtreneren. Han drar nok ett par stykker til kampene bare fordi han er hissig som ett lemen. Det er ikke dermed sagt at han kan harseleres med akkurat som om han ikke har følelser. Syns kanskje man skulle gjøre en slik prisutdeling til en hyggelig affære, der man faktisk viser at man setter pris på hverandre og ikke rakker ned på hverandre. Flaut, er vel det ordet som er riktig her.

 9. Dagga 10. januar 2010 at 12:41 - Reply

  Nok er nok! Mobbing er ikke underholdning. Aldri!

 10. Ivar 10. januar 2010 at 12:42 - Reply

  Jeg er så enig som det går ann å bli. Nå er det nok, media og folk må nå slutte å mobbe Tom Hordlie. Vi vanlide mennesker stiller oss bak Tom som krever en beklagelse i beste sendetid, men vi mener også at idretten også skal gå ut å beklge det som skjedde og ta avstand fra det ellers så sender de feil signal til ungdommen. Det er jo greit å mobbe andre for det gjør jo idretten på tv, slik vil det høres ut blandt ungdommen i idretten vis vi tillater det som skjedde med Mueller og med Nordlie på idettsgallaen
  mvh
  En som er glad i idretten, men som er skuffet

 11. Kjetil 10. januar 2010 at 12:44 - Reply

  Har sagt det samme lenge. Det får da være grenser. Humor er herlig, jeg simpelthen elsker å le så tårene triller. Men det er grenser for hva man skal le av. I dag ser det ut til at det er en trend å lage humor ut av alt som tilsynelatende virker tragisk i utgangspunktet.

  Det er ikke så lenge siden det var terrorangrep på Twin Towers, like etter fikk jeg vitser tilsendt på sms. Brannen i Twin towers var mest sannsynlig ikke slukket enda når denne kom.

  Det var en tsunami for en stund siden, det kom vitser på sms om små barn som var alene.

  Nå kan nok ikke Tom anses som en katastrofe i samme skala, selv om noen mener han har vært en katastrofe for FFK. Det er nå først og fremst spillerne som må gjøre jobben. Hva vet vel vi om de rammene Tom har hatt å jobbe under? Det kan se ut som om ledelsen i FFK også har sine svin på skogen.

  Jeg synes Tom Nordli skal få fred nå, det er tross alt en familiemann også dette. Han er ikke trener hele veien igjennom. Han er bygget av kjøtt og blod han også. Også Tom Nordli har tårer å felle…

 12. Wenche 10. januar 2010 at 12:49 - Reply

  Fjern Bård Tufte Johannesen fra programledrejobben så stopper mobbingen. Å være «morsom» på andres bekostning er det eneste han kan. For meg er det mobbing, og det bør en idrettsgalla være for seriøs til! Dette skal ikke Tom Nordli finne seg i!

 13. Anita 10. januar 2010 at 12:54 - Reply

  Tom Nordli bør tåle såpass,han har selv satt seg i båsen.Skjeller ut alt og alle rundt seg,han kan bare takke seg selv!

 14. Eirik 10. januar 2010 at 13:22 - Reply

  Helt enig med deg her. Dette er ren mobbing! En stor skam at dette skjer på nasjonal TV.

  Stå på Tom!

 15. jan Mayen 10. januar 2010 at 13:28 - Reply

  Tom Nordlie ble mobbet fra Lillestrøm. Alle sa at det skulle gå såååå veldig bra bare de kveittet seg med Tom Nordlie. Hva skjedde? Den suksessrike treneren Henning Berg overto og laget holdt på å rykke ned.

  Jeg forstod ikke hvorfor de skulle være morsom på bekostning av Tom Nordlie under prisutdelingen, men hvis de har samme iq som skonummer så strekker fantasien seg ikke så veldig langt.

 16. Janne 10. januar 2010 at 13:41 - Reply

  Tja.. Hva skal man mene. Media har «makta» over så mye, men jeg har full forståelse for at akkurat de «morsomhetene» ble for mye. Hele tråden, med proglamlederen i spissen, var tildels smakløs. Morsomt for en hver pris på mange måter, og når noen føler seg tråkket på da gikk de over streken.

  Jeg bekymrer meg for de signalene de sender ut over det ganske land jeg, når det er ok å «mobbe» i beste sendetid med milloner seere; hvordan vil det da bli i skolegården??

  Man kan ha det mye morsomt uten å gå på enkeltpersoner 🙂

 17. Snuppeluppa 10. januar 2010 at 13:42 - Reply

  Han er definitivt en sutrepomp. Når man er en «offentlig» person og har eksponert seg selv så mye som han har gjort må man tåle at det harseleres litt. Selv om det kanskje svir litt at folk har det moro på hans bekostning når han føler at han ligger nede gjør det vondt verre å gå ut i media og syte om det etterpå. Han burde bitt tenna sammen og snurpet igjen brødsaksa. Dårlig sjakktrekk fra Nordlie!

 18. Hedda 10. januar 2010 at 15:26 - Reply

  Heilt enig Trine……..!!!

  Dette var under beltestedet og han har også familie…..

  Hedda

 19. Geir 10. januar 2010 at 17:12 - Reply

  Har nok ingen sympati med mer eller mindre lettbente kjendiser som har stukket hodet frem selv. Da må det virkelig tåle å bli omtalt slik andre ønsker. Flott humor i går, slik vil jeg ha mer av.

  Vi er alt for forsikte med kjendiser her i landet, de kan ikke klage…

 20. Epleskrotten 10. januar 2010 at 17:29 - Reply

  Fleiping er en ting, men dette grenser til mobbing. Dessverre er det blitt slik at humor i Norge som var kjent for å sparke oppover har forandret seg til å sparke de svake og igjen og igjen.

  Tom Nordlie er en person, med følelser og han fortjener ikke å bli en vits blant de som faktisk skal fremstå som forbilder. Du kan mene hva du vil om hans fotballfaglige kunnskaper og den jobben han har gjort, men å gå på enkeltmennesket Tom blir bare uverdig og ondskapsfullt.

  Noen skylder den mannen en unnskyldning.

 21. martin 10. januar 2010 at 17:41 - Reply

  Det var den dårligste programlederen jeg har sett ,morsomhetene ble bare dumme. Det blir sånn når dem skal gjøre narr av mennesker som ikke er tilstede.Tom Nordli fortjente ikke den drittpraten.
  Det var også mobbing av de aktive, spesielt damene ang…. festklær og de funksjonsehemmende blir fremstilt som litt dumme.

 22. Marius 10. januar 2010 at 17:46 - Reply

  Jeg har to døttre som liker Kari, de har klær fra hennes merke, i går kastet de alt i protest.
  De mente at folk som mobber fortjener ikke at de brukte pengene sine på dem, jeg er en stolt far.

 23. merkelig 10. januar 2010 at 17:51 - Reply

  Dette er skammelig. Hvordan skal vi lære barna våre rett opptreden mot hverandre i idrett når voksne holder på sånn. Da de begynte med Peter Muller gadd vi egentlig ikke følge med mer. Men da vi i tilegg leste dette er virkelig begeret fullt. Nrk burde virkelig beklage overfor både Muller og Nordli. Sier mye om hvor dårlig kanal nrk er som må lage tv på en slik råtten måte. Heia Nordli og Muller.

 24. Trond Olsen 10. januar 2010 at 18:02 - Reply

  Dette er IKKE ok, en plass må grensen gå!
  Nordli er en fotballtrener og det er media sin skyld at han ‘ stikker hodet frem’ som du sier. Han ville bare trene fotballspillere, men så henger media seg opp i alt annet irrelevant. Media i dag er blitt kjedelig og smakløst!

  Kjendiser er også mennesker med rettigheter og følelser, samt familie. Synes for mange i samfunnet er blitt kalde og kyniske mobbere som sparker mot de som stikker hodet frem.
  tenk litt folkens!

 25. bommy 10. januar 2010 at 18:13 - Reply

  Eg har i lang tid synest at Tom Nordlie er fargeklatt og god trener i Norsk fotball. Entusiasmen har dabba litt siste året, men maken til hån mot Tom som skjedde på idrettsgallaen skal ein leite lenge etter. Fullstendig tåpelig og ikkje morsomt i det heile. Dette hadde han ikkje fortjent. Synest Nrk, Kari og Steinar bør legge seg flate og komme med ein skikkelig unnskyldning.

 26. jon 10. januar 2010 at 18:17 - Reply

  Ja hoen og wiese forsvarer det,siden noen andre såkalte komikere åpnet showet med noe som skulle være morsomt,noe det ikke var,og da skulle de følge opp,men alt det falt i dårlig smak,og hører ikke hjemme på en prisutdeling.

  Tom stå på du,men slutt og si ja til alle klubber som vil ha din tjeneste når de holder på og rykke ned.

  lykke til videre,du får sikkert sving på fredrikstad.

 27. toril 10. januar 2010 at 18:23 - Reply

  syntes det er helt sprøtt, at det liksom skal være humor og mobbe folk, dette burde de ansvarlige holde seg for gode til,
  og til Tom stå på med rak rygg, du gjør en dritbra jobb, det er ikke mange med ditt talent,.

 28. sjur 10. januar 2010 at 18:30 - Reply

  Sport i Noreg er blitt hellig, vi blir pumpet fulle døgnet rundt av «eksperter» som diskuterer kneskaden til Nortug eller detaljer om annet tull. Dette har ikkje off. sin interesse.Boikott KARI TRÅ sine klør , da blir detnok ein annan lyd i pipa..
  Tom Norli fremsår som ein erlig mann, dårlig å mobbe nokon som har problem.

 29. Lise 10. januar 2010 at 19:47 - Reply

  Enig Trine! De fleste har litt selvironi, men dette var LANGT over streken!!! Tom Nordlie har nok hatt sine «moments»…men han er en mann som foelelser settes i sving hos naar det spilles fotball. Fantastisk trener! Jeg er utrolig skuffet..ogsaa NRK da. FYSJ!

 30. Grete 10. januar 2010 at 20:01 - Reply

  Nå ser jeg nesten aldri på spor på Tv, visst jeg kan unngå det, men leser aviser på nettet! Og min mening er at Tom Nordli er en fargerik mann og en bra trener, så visst han føler seg mobbet å er det nok en grunn for det!
  Og til deg som skrev om den liksom kristne Bård Tuft Johannesen, så har du helt rett! Han er lite morsom! 🙁

 31. Nils 10. januar 2010 at 21:41 - Reply

  Att kremen av norsk idrett,inklusive ledere kan sitte å klappe og le av slik ondsinnet «humor», forteller vel alt.Til og med dronning og idrettspresident klappet til mobberne på senen.
  Dette er og var et lavmål under en forestilling som skulle hedre idrettsfolk og ikke trykke noen ned i «skiten».Bård Tufte,s programledelse var et lavmål,og hvem utpeker slike personer og godkjenner innhold ??? De som ble hengt ut bør få en uforbeholden undskylding både fra Idrettens organisasjon og NRK.Jeg ble rystet av å se programmet.

 32. Ulla 10. januar 2010 at 21:52 - Reply

  Kunne ikke vært mer enig, Trine! Dette var å gå langt over streken og det hele fremstå som både useriøst og flaut. Det er visse settinger slikt harselas ikke hører hjemme. Jeg synes NRK kunne spart seg for dette.

 33. mikkel 10. januar 2010 at 22:13 - Reply

  Lavmål av Hoen og krafse-Kari.

 34. Markus 10. januar 2010 at 22:35 - Reply

  Det var nesten utrolig å se hvor mye de bommet med humoren i dette programmet. Det ble jo helt fantastisk pinlig, nesten som å se en episode med The Office.

  Et lite tips til folk som vil være morsomme på TV: Nordmenn har fått evne til å synes synd på andre igjen. Nordmenn flest har ikke lenger samme verdier som George i Seinfeld, Tommy i Tommy & Tigern, Patrick Bateman i American Psycho eller George W. Bush. De tilhører fortiden.

  Forstått?

 35. Lars 10. januar 2010 at 23:17 - Reply

  Tom Nordlie er en drittsekk. Punktum. Synes ikke det minste synd på han.

 36. Janne 11. januar 2010 at 11:26 - Reply

  Hvem Tom Nordlie er og hva han står for er vel ikke noe poeng å diskutere i denne sammenhengen? Det er vel heller prisnisppet; er det ok å gå på enkelpersoner i en slik sammenheng?? Jeg synes faktisk ikke dette er OK i det hele tatt, det er rett og slett uprofft, usportslig og slemt!! Ingen fair play pris til NRK for dette… Skamme seg burde de som sto for denne blemma gjøre!! Man kan jo prøve sette seg i Tom sitt sted og kjenne litt på hvordan det hadde føltes å blitt driti ut for hele befolkninga i beste sende tid..

  Nei, Media bør skjerpe seg og slutte leke med folk på et så nedrig vis..

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits