Føler meg som Oprah

Jeg gjør virkelig det om dagen….føler meg som Oprah. Jeg har en kropp som krever hard fysisk aktivitet for å holde vekten og nå som julen nettopp har vært på besøk i tillegg til sprengkulde, da får ikke mor trent noe særlig. Det er da en merker at en ikke er 19 år lenger for kiloene kryper fort på igjen….Oprah fyker jo opp og ned i vekt hele tiden og det samme gjør jeg. Det skal ikke mange uker til med litt ekstra kos før en kjenner at buksene strammer litt ekstra og en føler seg tyngre.

Jeg er veldig glad jeg har produktene som jeg selger via TrineKlubben for ellers hadde nok tingenes tilstand vært noe verre skal du se. Men uansett hvilken livsstil en velger så må en være streng med seg selv. Det året etter alt styret med en viss tv-kanal har ikke jeg klart å være streng med meg selv. Sakte, men sikkert, kryper noen kilo seg på og idag gikk jeg på vekten for første gang på LENGE. HJELP…nå er er det skjerpings Trine….jeg er nå et sted hvor jeg ikke ønsker å være vektmessig selvom det i den store sammenhengen ikke betyr noe. For meg rent personlig betyr det litt for jeg vil passe klærne jeg har i skapet….da må noen grep tas og jeg starter herved i dag og forplikter meg ovenfor mine blogglesere.

Det er helgene som ødelegger for meg og ikke minst denne uken hvor jeg er på tv-innspilling hver dag. Hva skal spilles inn? Forteller senere….gøy blir det, men maten de serveres på settet suger alltid. Det er ufattelig at ikke alle i tv-produksjonsbransjen ikke triller rundt for der er det dårlig stelt med kosten gitt! Bilder kommer, men jeg tror ikke jeg tørr å vise vekta. Skuffet over meg selv men skal dra meg FORT opp igjen. Just wait and see!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:55+00:00 11. januar, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , |12 Comments

12 Kommentarer

 1. Stein Roar 11. januar 2010 at 09:49 - Reply

  Jepp er på samme plass selv, tungt er det ihvertfall til tider. Sliter man på jobb så spiser man, er man syk så spiser man… etc…
  Skal skjerpe meg når jeg blir frisk 😀 gidder ikke nå alt er så tungt fra før 😛

 2. therese 11. januar 2010 at 09:50 - Reply

  Du er nok ikke alene med vekta nei…saa paa bilder av meg selv no nylig fra da jeg var 22 aar gammel , da jeg kom til new Zealand….saa tynn jeg var gitt, aner ikke hva jeg tenkte paa den gangen da jeg ‘strevde’ med ‘noen’ kg for mye, i dag er det annerledes, er mor til 2 gutter, og har matskapet tillgjengelig 24 timer i dognet, da er det meget vanskelig og skjerpe seg gitt, MEN jeg har ogsaa kjopt inn litt bio frukt fra nz her, og jammen meg foler jeg meg bedre allered…utrolig hva noen c vitaminer kan gjore gitt! har ogsaa en stepper jeg kjopte for gevekortet fra mannen og dette kombinert gjor bare susen for meg…det tar ikke veldig lang tid foer jeg foler meg ‘slank’ igjen, det er kun ernaering og trening som er hemmeligheten…gleder meg til jeg kan prove de klaerne som jeg pakka bort i en boks da det var altfor trange…haaper dette ikke er saa altfor lenge til;) Lykke til med studio og alt det der, hilsen therese fra new zealand…

 3. Nina Aarsæther 11. januar 2010 at 13:06 - Reply

  Trine da…KAST den badevekten…fyll opp badet med KUN ting som gir deg velvære….;0)

 4. torill W 11. januar 2010 at 16:36 - Reply

  Du som var så tøff før og viste vekta di på bloggen.
  Men forstår godt at du velger å holde tallene for deg selv. Er godt for oss andre dødelige å lese at andre også går opp og ned i vekt. De har en lei tendens til å krype på igjen etter en stund. Er jo ikke så farlig med en liten sjokoladebit eller en skive med godt pålegg til kvelds sammen med familien,.Eller for ikke å snakke om den deilige kakaoen med krem som hører til nå i sprengkulda. Eller det styrer vel du unna siden du ikke tåler melk.
  Lykke til Trine. Vi får stå sammen vi med noen kilo ekstra. Du ser så flott ut på bilder, kan uansett ikke være mye det er snakk om, for trille det gjør du i alle fall ikke,.
  klem

 5. Heidi P 11. januar 2010 at 18:33 - Reply

  Hei Trine!
  Du er ikke alnene for å si det sånn tror mange med deg føler det sånn om dagen. Magen er oppblåst og kroppen er så tung i dag kom alle produktene i postkassen her så nå skal jeg begynne også kanskje vi kan prøve sammen.
  Har skeia ut med kaker og kaffe osv osv hva det medbringer man kommer i en ond sirkel og kroppen vil bare ha mer og mer…fæl ting dette sukkeret….Føler jeg går i en boble om dagen med null energi og en kropp som ikke fungerer….
  Håper det er bedre om noen uker…..
  Lykke til!

 6. Amy 11. januar 2010 at 22:29 - Reply

  Hey Trine, fylt 39 i desember og merke at det er betydelig vanskligere å kvitte seg med de ekstra kiloene nå enn for fem år siden..men skal ikke gi meg..mest viktig er å får til de sunne vaner sånn at de sitter som stein i hjerne..og det er ikke lenge nødevendig å tenke- er dette sunt eller? Du bare vet….

  Stå på kjære du…dette er du rå flink til og har ingen tvil at når du ønsker noe nok så får du det til…go girl!! Klem 🙂

 7. Kristian Severin Skeie 12. januar 2010 at 03:21 - Reply

  Og jeg føler meg som han lille fyren med bart som rydder i studio etter Oprah !

  🙂
  LOVE
  K,-

 8. Maria 12. januar 2010 at 11:03 - Reply

  Fort gjort å gå opp litt i jula, ja.
  Dette vet jeg alt om. 2 kg opp i løpet av 2 juleuker. Uff! 🙁 Men nå er jeg tilbake på jobb etter ferien, og da er det sååå mye lettere å være streng med seg selv. Men i helgene må jeg kose meg litt…..sjokolade er bare alt for godt!!!

  Spent på hva du er med for noe tv-opptak denne uka.
  Morsomt å lese bloggen din, spesielt med slike litt mer personlige innlegg.
  Nå ser det ut til at sprengkulden begynner å slippe litt taket der jeg bor. Så da må jeg bare bli kvitt all isen på fortauene, så er jeg klar for joggeturer i det fri.
  Kanskje med motivasjon fra noen videoblogger fra deg?
  Ha en fin dag!

 9. Anette 12. januar 2010 at 13:35 - Reply

  Leste på nett rett etter nyttår (bombe) at 9 av 10 kvinner er misfornøyde med egen kropp og vekt- og setter seg stadig på diverse kurer.
  Det fikk iallefall meg, til å bestemme meg for å se kropp og liv som det det er. Det betyr ikke at jeg ikke vil være sunn og lur, men at min selvtillitt- og følelse ikke skal bestemmes av tall på en vekt.
  Jeg synes også at det er et mål å ikke ha slanking som tema. For kjæreste, barn, venninner osv blir til slutt sprø av slikt prat. Det blir en negativitet som er usjarmerende- og som setter et tema så i høysete, at livet krympes inn.
  Så nå skal mine tanker være mine tanker, og de skal være positive og sunne. Jeg skal ikke drepe meg selv over fall- eller jul:) Og jeg skal innse hvem jeg er. Det avhenger ikke av vekt.
  Og alt dette betyr ikke, at jeg ikke mener trening og sunn mat er bra. For det gir meg viktig glede i livet mitt. Men klarer jeg ikke dette til en hver tid, skal det ikke knuse noe som helst.
  Jeg vokste opp med en mamma som alltid var på slankekur. Jeg syntes hun var den fineste i verden.
  At hun snakket så åpent om dette, har gjort noe med mine egne tanker, og den fellen skal ikke jeg selv gå i. Det er bortkastet liv å alltid tenke at man ikke er god nok.
  Tren og spis sunt for kroppens skyld, men nyt livet, vinen og sjokoladen også.

 10. Lene Johannesen 13. januar 2010 at 00:40 - Reply

  Det er underlig hva kombinasjonen «man er ikke i 20-årene lengre» og omgivelsene rundt en påvirker noe sånt som vekten. Kroppen forandrer seg det skal være visst, når jeg var 20 år var kroppen en konstant masse åkke som. But that`s life, deal with it! 😉

 11. Marte 13. januar 2010 at 15:58 - Reply

  Heja Trine, du er ikke alene 🙂
  Jeg gikk ned 20 kilo i 2008, så høsten 2009 ble jeg syk med svineinfluensa og ble sengeliggende en stund. Da hadde jeg gått opp 5 kilo, men de klarte jeg fint å gå ned i julen. Jeg har nemlig tatt en liten tur til «eating no carbs» land. Med unntak av sushi. Savner ikke brød, fordi jeg elsker smoothies. Og jeg spiser endel egg og bacon. Bare ett tips, som ikke er farlig å prøve. Droppe brød, hvete generelt, pasta, ris og poteter. Da blir man tvunget til å spise dobbelt så mye grønt og være kreativ 🙂

 12. Huff, ja den vekta. Jeg sliter selv med noen fødseles kilo som sitter fast. Har 9 av 30 igjen. Men vil helst ned 15. Og siden tempen er på vei oppover så får jeg gått turer igjen. Det er deilig det 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits