Tv/trøtte-tryner

Jeg er på tv-opptak denne uken og grisekoser meg. Hvem som filmer og hva vi gjør skal jeg selvfølgelig blogge om snart, men enn så lenge får du undre litt til. Jeg er veldig mett kan en vel si og gleder meg til «hverdagen» igjen hehe…..Det var Elvis kveld igår og Kathrine Sørland var så hyggelig at hun blåste opp kinnene sine for at jeg skulle føle meg litt bedre ved siden av norges vakreste. Jeg følte meg som en flodhest og latteren satt løst når jeg nektet å ta bilde sammen med henne uten at hun gjorde dette:

Hun er jo så tynn at det er rett før hun knekker, men gud så festlig. Jeg bare digger henne! Hun er rett og slett en fest!

Det skjer ting i kjendisnorge som ikke kan gå upåpeket hen. Noen kvinner kysser og jeg er mildt sagt rystet. Ikke over selve kysset, men det faktum at de gjør noe så idiotisk! Det er jo so yesterday å slenge to par kvinnelepper sammen for å få litt pr. Sandra og Eli, dere burde holde dere for gode for dette! Noe så teit, men pr’en fikk dere jo, den skal dere ha. Merkelige kvins, tror Sandra at hun selger mer plater nå? Neppe….dette blir litt for dumt, beklager!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-01-13T16:02:57+00:00 13. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Spennende hva du driver med for tiden 🙂 Gleder meg til å finne det ut 😉

 2. Heidi P 13. januar 2010 at 20:57 - Reply

  hehe…kult…gleder meg til å se hva det er du er med på…ser morsomt ut iallefall..hehe

 3. Green-EcoMom 13. januar 2010 at 21:28 - Reply

  Jeg gleder meg virkelig til å se hva du driver med nå, for det er vel det du nevnte hos meg at jeg måtte følge med på?
  spennende..

 4. Sol Elisabeth 14. januar 2010 at 14:24 - Reply

  Det er ikke så vanskelig å gjette hva slags tv-opptak du er med på denne uka da. Du er mett,går over flere dager,og tydeligvis med andre folk. Regner med det er tv3 sin versjon du er med på;)

 5. Ole 18. januar 2010 at 00:00 - Reply

  Håper bare det er 4stjerners på tvnorge du er med på og ikke den ELENDIGE varianten til tv3 – har gitt programmet en sjanse nå 2 uker på rad men det er bare så UFATTELIG dårlig i forhold til 4 stjerners …!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits