Endelig på plass

Dagene flyr og unge lovende Grung har ikke hatt så masse tid til blogging. Det er masse å sette seg inn i på nytt kontor, ny mac, nye kollegaer og nye systemer. Det er DEILIG å være igang og medieutvikler Trine Grung er herved et faktum. Jeg jobber for meg selv i Røyken Næringshage sammen med et flertall andre selvstendige. Mottoet vårt er at sammen blir vi bedre og vi skal bruke hverandres ressurser. Det beste er jo at jeg sitter 5 minutter hjemmefra og 1 minutt fra skolen til ungene! JIPPI: Kan en få det bedre?

To dager i uken jobber jeg for en kunde i Oslo og det er spennende. Var innom og hilste på de idag og det er en utrolig hyggelig gjeng. Minuset er jo at da må toget, ergo upålitelige NSB, tas i bruk, men to dager i uken skal jeg klare! Jeg digger hverdagen nå og imorgen blir det garantert litt mediesynsing fra mitt nye krypinn!

Hva syntes du om logoen min?

Du kan vel skjønne at jeg er litt stolt 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

6 Kommentarer

 1. Annlaug 18. januar 2010 at 17:10 - Reply

  All grunn til… flink du er.

 2. Linda 18. januar 2010 at 18:08 - Reply

  Gratulerer Trine! Så gøy,du har hatt mye motbør i det siste synes jeg. Hmm.. ikke for å være frekk men jeg synes den ligner litt på repsils.

 3. Morten 18. januar 2010 at 19:51 - Reply

  Hei på du Trine!

  Gratulerer med ny jobb og nytt kontor! Det fortjener du!

  Klem fra Morten

 4. therese 18. januar 2010 at 21:38 - Reply

  Ja, du har nok en gang vist Norge at ingen kan dette med aa imponere mer en deg, staa paa Trine! Masse klemmer fra Therese paa new Zealand;)

 5. Heidi P 19. januar 2010 at 08:07 - Reply

  Å JAAAAAAAAAAAAA jeg kan skjønne at du er stolt. Og ikke minst at du er så nære barna å føler jeg er litt misunnelig der ja at du har funnet plassen …….

  Men er du ikke enig i at den som venter på noe godt venter aldri forgjeves…? hehe….
  Jeg skal finne min plass i løpet av året……

  GRATTIS GRATTIS og logoen din var fiiiiiiiiiiiiiiiiiin…
  DU må feire da? hehe….
  Ha en superfin dag!

 6. Kjell 19. januar 2010 at 11:18 - Reply

  Spennende!
  Fortell mer hva du gjør? Litt reprilspreg over den logoen ja..

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits