2010- året Se&Hør ikke vil glemme!

Det koker virkelig om dagen og gjett om jeg liker det! Plutselig så skjer alt på en gang, og unge lovende Grung ser at 2010 blir veldig spennende, travelt og ikke minst givende. Jeg skal blogge hver dag fremover og denne siden vil bli viet til min hverdag og mine synsinger. Enn så lenge skjer det ufattelig lite i kjendisnorge, ihvertfall veldig lite som fortjener fokus. Men en ting kommer ikke til å gå hus forbi om ikke lenge : SE&HØR filmen. Flere enn meg som gleder seg? Jeg har jo registrert at Gimle (han spiller Høiby) raser ned i vekt og det er nok flere enn meg som vil ha oppskriften! Den bør bli markedsført heftig….eller ikke?

Filmen blir nok en høydare, de retter fokus på et (frem til nå) veldig lukket miljø i journalistnorge og jeg skulle virkelig likt å høre hva Se&Hør egentlig syntes om filmen og ikke minst boken til Melnæs. Kult med folk som Mælnes, han tørr noe veldig få gjør. Stå på sier nå jeg!

En sak som får masse fokus er denne dama på den røde løperen som IKKE gremmes over sine noe hårete legger. Herlig….visste hun hva hun gjorde, er det kun et genialt pr-triks? Hun tar jo fokuset fra alle de andre på grunn av noen hårete ben!! Noe ulekkert, ser jo ut som en mann, men likevel, tøft at hun tørr. Jeg er sikker på at det var bevisst! Hva tror du?

Mo’Nique på Golden Globe Awards. Foto: AFP

Det er rart hvordan fokuset i media har blitt og hva som skaper overskrifter. I mylderet av saker må en nesten dra det til det ekstreme for å vinne plass, og det skremmer litt. Men sånn har det blitt i 2010, vi får vel bare leve med det eller velge det bort. Jeg velger det ikke bort og heldigvis er jeg ikke alene. Det er uviktige saker ja, men morsomme likevel. Flere trivielle saker sier nå jeg! Overrasket? Trodde ikke det! Haha

By | 2010-01-21T14:21:20+00:00 21. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits