Firmaet er i gang

Jeg er godt igang og vel installert i mitt lille krypinn/kontor i Røyken Næringshage. Det er så herlig å sitte her velvitende om at jeg er del av et fellesskap kontra det siste året hvor jeg har jobbet hjemmefra! Denne måten å jobbe på passer meg perfekt og ikke minst det faktum at jeg to dager i uken setter min lit til at NSB er i rute og frakter meg vel frem til kunde i Oslo. Jeg jobber med et prosjekt på fast basis og har fire kunder utover dette i portoføljen min. Idag er det nettsiden medieutvikler.no jeg skal jobbe med og skal få litt hjelp av en designer til dette. Jeg gjør det meste selv, men enkelte ting er det greit å rådføre seg med andre om.

På onsdag snakket jeg på NRK Østafjells om min nyoppretta praksis og jammen kom det ikke omtale i lokalavisen Røyken og Hurum avis igår! JIPPI!

Jeg gleder meg sånn over veien videre og syntes dette er veldig spennende. Jeg våkner grytidlig om morgenen fordi det gribler i armer og ben etter å komme meg på kontoret. Det er en så deilig følelse at jeg nesten ikke kan beskrive det engang.

Jeg kommer snart på skjerm fordi jeg er med i Celebert Selskap på Tv3 og skal kokkelere for tre andre gjester. Jeg er ikke noen kokkekunstner, men bestemte meg for et tema og det funket veldig bra for meg. Gleder meg til å høre responsen fra mine blogglesere, kjekt det finnes en del av dere forsatt. Dette ser jeg jo av lesertallene og gjett om jeg setter pris på det.

Her er et bilde fra opptakene hjemme hos meg:

Alt ustyret til crewet plasser på et rom

Kjekke folk å jobbe med fra Rubicon TV

To av min herlige medgjester og jeg kan røpe såpass at hele uken var en FEST! Grisekoste meg en hel haug!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:24:37+00:00 22. januar, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Annlaug 22. januar 2010 at 11:37 - Reply

  Gleder meg til å se deg kokkelere, å slik som du jobber om dagen så skjønner jeg nesten ikke at du har tid til å være med på slikt. Ha en nydelig dag

 2. Lena bandena 22. januar 2010 at 12:16 - Reply

  Hey hey…masse positiv energi her Trine og det liker jeg. Si fra når du kommer på skjermen da:) Lykke til med firma sjef…..

 3. Miriel 22. januar 2010 at 12:33 - Reply

  Så gøy å lese bloggen din om dagen Trine, det formerlig stråler energi gjennom skjermen!
  Gleder meg til å se deg kokkelere på skjermen! 🙂

 4. William Viker 22. januar 2010 at 14:32 - Reply

  Lykke til i Celebert Selskap og grattis med kontor! 😉 Stå på!

 5. Evy 22. januar 2010 at 14:49 - Reply

  Så glad for at du har det bra. Det skinner godt gjennom i det du skriver 🙂 Nå er du i siget, og det kan bare gå en vei! Stå på videre. Gleder meg til å se deg i Celebert Selskap.

 6. Ann Cathrin 22. januar 2010 at 18:21 - Reply

  Heia.
  Må jo følge med på damen som har mange jern i ilden. Synes du har vært veldig dyktig på å sette i gang ditt eget prosjekt, og da særlig med utgangspunkt i det du selv synes du er god på. Utrolig positivt at du ser dine sterke sider, og bruker dem positivt. Er gøy å følge deg! God helg!

 7. Steinar J Olsen 24. januar 2010 at 00:39 - Reply

  Høres spennende ut, Trine!

  De dagene du våkner om morgenen og du kribler etter å komme i gang og jobbe, da er du ekstra privilegert! Det gir masse positiv energi.
  Lykke til med videreutvikling av firmaet ditt! 🙂

 8. Anita Kildahl 24. januar 2010 at 01:06 - Reply

  Takk for svar 🙂 Ja men DA ble jeg faktisk klokere, til tross for ettpar glass rødvin :o) Det gleder et frustrert husmorhjerte om fru Grung begynner å videoblogge igjen, helt klart. Prøvde det selv flere ganger,etter å ha blitt inspirert av nettopp deg. Men siden jeg er anti-PC-teknisk så fikk eg aldri lasta opp videoene…! God helg til deg også!

 9. Atle 25. januar 2010 at 11:59 - Reply

  Lykke til videre Trine !!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits