Skumle mail

Noen ganger får en noen merkelige mailer i innboksen. Igår datt denne ned i min og jeg likte den ikke.

Jeg forventer din e-post
Greetings er forståelig at du kan være litt bekymret fordi du ikke vet, men jeg var en lukrativ forretning forslaget om en felles interesse å dele med deg. Jeg fikk din link Muj forespørsel til noen som oppfyller min virksomhet forslaget. La meg først presentere. Jeg er Mr. Patrick Chan, direktør og finansdirektør i Hang Seng Bank Ltd Jeg har en skjult forretningsforslag for deg.
Jeg trenger som vil hjelpe meg i å utføre podnikatelský prosjektet fra Hong Kong til landet ditt. Det gjelder å overføre en stor sum penger tilbake. Alt om denne transaksjonen skal være lovlig effektivt uten problemer. Vennligst Endeavor observeres svært diskret i alle saker relatert til dette emnet.
Når midlene er overført til kontoen din, deler vi i forholdet avtales obema av oss. Hvis du er interessert, kan du sende følgende informasjon kick-starte prosessen;
Fullt navn
Adresse State
Alder, kjønn, yrke Familie Statue,
Private telefonnummer, faksnummer privat.
Jeg Radejov, hvis du Muj meg til en privat e-postadresse: (pchan2003@yahoo.cn) og til slutt etter at jeg vil komme tilbake mer i avdelinger i operasjonen. Vær så snill, hvis du ikke vil slette denne e-mail meg og ikke fiske siden jeg skulle sette karrieren min og min families liv står på spill i denne handlingen. Selv veier noe oppnådd. Din neste svar på dette brevet vil bli verdsatt.
Vennlig hilsen
Mr. Patrick Chan

Jeg forventer din e-post
Greetings er forståelig at du kan være litt bekymret fordi du ikke vet, men jeg var en lukrativ forretning forslaget om en felles interesse å dele med deg. Jeg fikk din link Muj forespørsel til noen som oppfyller min virksomhet forslaget. La meg først presentere. Jeg er Mr. Patrick Chan, direktør og finansdirektør i Hang Seng Bank Ltd Jeg har en skjult forretningsforslag for deg.     Jeg trenger som vil hjelpe meg i å utføre podnikatelský prosjektet fra Hong Kong til landet ditt. Det gjelder å overføre en stor sum penger tilbake. Alt om denne transaksjonen skal være lovlig effektivt uten problemer. Vennligst Endeavor observeres svært diskret i alle saker relatert til dette emnet.     Når midlene er overført til kontoen din, deler vi i forholdet avtales obema av oss. Hvis du er interessert, kan du sende følgende informasjon kick-starte prosessen;     Fullt navn Adresse State Alder, kjønn, yrke Familie Statue, Private telefonnummer, faksnummer privat.     Jeg Radejov, hvis du Muj meg til en privat e-postadresse: (pchan2003@yahoo.cn) og til slutt etter at jeg vil komme tilbake mer i avdelinger i operasjonen. Vær så snill, hvis du ikke vil slette denne e-mail meg og ikke fiske siden jeg skulle sette karrieren min og min families liv står på spill i denne handlingen. Selv veier noe oppnådd. Din neste svar på dette brevet vil bli verdsatt.     Vennlig hilsen Mr. Patrick Chan

Hvem i alle dager faller for disse mailene og faktisk svarer på de? Jeg lurer på hvordan i alle dager de finner meg, hvor mange i landet som svarer og ikke minst tror at dette er legitime greier? Tenk å bruke sin egen familie som denne karen gjør for liksom spille på vår dårlige samvittighet…..! Det er mye rart rundt om i verden, det er sikkert!!

Jeg er endelig igang med treningen igjen og har startet opp på et senter som ligger ikke langt fra meg. Jeg bor jo litt på landet og derav passet det perfekt at en treningskjede har valgt å kun starte i utkantsteder. Trento heter kjeden og vi er to venninner som er igang tre ganger i uken. DEILIG!! Jeg skal ha spinningtimer noen mandager innimellom så en kan vel si at jeg jobber der litt. Derav endte jeg opp å stå på stand sammen med to herlige jenter på lørdag som var. Kjekt å verve andre til en sunnere livsstil!!

Nytt, fint og akkurat passe stort. Slik ser det ut inne der:
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:49+00:00 26. januar, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Verity70 26. januar 2010 at 09:36 - Reply

  Har fått den mailen, jeg også. Og vi er neppe alene.
  De som er så dumme at de går på denne burde bli fratatt retten til å surfe på nettet. 🙂

 2. Niklas 26. januar 2010 at 13:02 - Reply

  Huff ja sånne mail kommer omtrent annenhver uke i forskjellige versjoner. Enten den eller så har man vunnet i et eller annet lotteri.. Moren min gikk nesten på en av dem før jeg fikk stoppet henne. De ringte og spurte om kontonr og alt mulig rart

 3. Amy 26. januar 2010 at 15:27 - Reply

  Har fått den mail jeg også. Sletter alt slik med en gang. Gidder ikke å lese det…skjønner ikke hvordan de får mail adressen våres, men skjønner ikke så mye om dataen egentlig. Fikk beskjed fra Telenor at eposten min sendt ut spam og andre virus greier….så de stengt eposten min, men dette merket jeg ingenting av her jeg satt…så det er mye som forrigår her i cyberworld som vi ikke vet om…mitt råd er å slett slik mail med en gang, ikke gi den tid i din innboks!!!
  Så fin at du er i gang med trening igjen…samme her, men har vært ut av kommission de siste to dager med streptekokk og øyekatar…så mye gøy vi som jobber i barnehage får…hehehe..
  Ha en strålende dag..

 4. jørn 26. januar 2010 at 15:29 - Reply

  Slike mail får jeg daglig. Husker forøvrig godt da jeg fikk den første av slike type mail- jeg hadde vunnet 2.mill euro! Skulle bare verifisere meg ved å ringe ett spansk telefonnummer og oppgi mitt fødsels- og person nummer, samt bostedsadresse, og aller helst; mitt bankkontonummer med sikkerhetskoden!! Dette var for omlag ti år tilbake, og da jeg åpnet mailen trodde jeg noen sekunder på løgnen! Senere viste det seg at det var en Nigeriansk liga i Madrid som sto bak. De ble da eter noen uker pågrepet av spansk politi, men senere har jeg som så mange andre mottat hundrevis av slike mail, og av sønner og døtre av diverse afrikanske presidenter/ konger/ høvdinger som har blitt drept eller flyktet, og som trenger nettopp min hjelp til å få overført sine millioner til en trygg konto i Europa, mot at jeg får ett » lite» vederag på sånn ca. 400-500 USD, ikke verst det Trine!

 5. Joakim 26. januar 2010 at 15:30 - Reply

  Noen svarer jo på slike. Slike mailer hadde jo ikke sirkulert om ingen svarte på dem.

 6. jørn 26. januar 2010 at 15:30 - Reply

  Slike mail får jeg daglig. Husker forøvrig godt da jeg fikk den første av slike type mail- jeg hadde vunnet 2.mill euro! Skulle bare verifisere meg ved å ringe ett spansk telefonnummer og oppgi mitt fødsels- og person nummer, samt bostedsadresse, og aller helst; mitt bankkontonummer med sikkerhetskoden!! Dette var for omlag ti år tilbake, og da jeg åpnet mailen trodde jeg noen sekunder på løgnen! Senere viste det seg at det var en Nigeriansk liga i Madrid som sto bak. De ble da etter noen uker pågrepet av spansk politi, men senere har jeg som så mange andre mottat hundrevis av slike mail, og av sønner og døtre av diverse afrikanske presidenter/ konger/ høvdinger som har blitt drept eller flyktet, og som trenger nettopp min hjelp til å få overført sine millioner til en trygg konto i Europa, mot at jeg får ett » lite» vederag på sånn ca. 400-500000 USD, ikke verst det Trine!

 7. Belinda Jakobsen 26. januar 2010 at 16:30 - Reply

  Har også fått endel av de der.. men den ekleste mailen var for ett par uker siden da jeg jeg fikk videresendt en sånn spam-mail fra én av mine lesere som gjorde meg oppmerksom på at mailen inneholdt min bloggadresse som referanse. Ekkelt!

 8. Aksjebloggeren 26. januar 2010 at 16:32 - Reply

  Haha.. Ja, sånne mail får jeg stadig vekk.

  Det er noe som har gjort det til sin jobb å forsøke å svindle disse svindlerne. De har som jobb å holde svindlerne opptatt. Utrolig hva de har fått disse folkene til å gjøre. Alt fra å få dem til å sende bilde av seg selv tatovert med navnet til han som svindler svindleren, til å få en til å spikke ut en bysse av en av de som jobber med dette og sendt det i posten. Helt utrolig hvor dum det går an å bli:

  Anbefaler virkelig å lese mer her:
  http://www.419eater.com/

  Mange artige historier av svindlere som blir svindlet:)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits