Stolt ung dame

Det er travle dager i min mediautvikler-hverdag. Tiden på kontoret flyr og jeg gjør ikke annet enn å kose meg.  Jeg driver og lager nettside i disse dager og skal vise den frem snart. I tillegg har jeg kjøpt et domene hvor jeg skal starte bloggskole sammen med noen andre flinkiser innen sosiale medier. Jeg velger som vanlig litt utradisjonellt og kommersiellt, skal blogge om samarbeidet når alt er på plass, gleder meg til å fortelle.

Telefonen kimer i ett om dagen og igår fikk jeg en usedvanlig hyggelig telefon fra noen jeg var i mange møter med i 2009. Jeg skal blogge om det når alt er i boks, men kan si såpass at Idar Vollvik må muligens passe seg 😉 Jeg kommer til å puste han i nakken! Hehe….jeg bare smiler og ler om dagen, har så masse energi at spinningtimen på Trento igår av det svarte slaget gikk som en lek. Jeg er farlig når det koker som nå…..faren er at jeg tar på meg for mye, men enn så lenge suser dagene avgårde og mine kreative tanker ruller i samme tempo.

Neste uke kommer det besøk fra Bergen. Nettsiden til kjøpesenteret Galleriet skal fornyes og jeg skal stå for deres opplæring innen sosiale medier. Gleder meg til å jobbe med de i hele 2010, det blir mange turer til Bergen for unge, nå veldig lovende, Grung. Gud, det ble litt mye meg meg i dette innlegget, beklager det, men jeg er bare så glad. Til de som har fulgt bloggen min lenge, jeg vet dere unner meg dette. Håper jeg da 😉

PS: Husk Celebert Selskap om noen uker…..jeg er med! Morsom uke, lo fire dager i strekk. Gled deg!

Nå er skiltet på døren min klart

Nesen var noe rød og jeg skulle retusjere…ikke best på det enda ser du vel? Hahahahahahaha

Noen som KAN photoshop lekte litt med bildet mitt og VIPS!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:27:42+00:00 27. januar, 2010|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|5 Comments

5 Kommentarer

 1. Espen g 27. januar 2010 at 16:36 - Reply

  Er så velfortjent, så velfortjen….og nå skal det endelig bli fart på Galleriet også!!!

 2. Geir 27. januar 2010 at 16:49 - Reply

  Ja gleder meg fullt ut at du har så mye spennede å gjøre. Har vel vært overbevist om at det ville dukke opp muligheter for deg. Kreative og nytenkende mennesker er mangelvare….

  Lykke til:)

 3. jørn 27. januar 2010 at 17:28 - Reply

  Hei,

  Får Trine tid til gubben?

 4. anja 27. januar 2010 at 19:03 - Reply

  heia trine!!Jeg er stolt over deg! stå på, men ikke brenn deg ut nå da. Men så deilig å høre at du jobber med noe du liker og virker som du koser deg masse. Dette virker absoultt rett for deg. Stå på, unner deg alt godt.
  og gleder meg til å se på celebert selskap, den går på nett-tv her hver kveld…!

  stor og varm klem

 5. Bjørn J 28. januar 2010 at 12:46 - Reply

  Lykke til, Trine! Du er dyktig.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits