Tommeliten leker stor gutt

Det er ingen enkel medievirkelighet vi står ovenfor og det er mange kokker. Tidligere svarte en omtrent kun til NRK og kanskje en avis eller to,  og det hele var over, men i dagens eksplosjon er det MANGE som skal ha en del av kaka når det gjelder nyheter. Alle skal mene noe, ha noe, ha svar på noe, og få, veldig få, journalister tørr å skille seg ut. Det er som Tom Nordlie sier, de vandrer i flokk og skriver akkurat det samme som alle andre gjør uten å sjekke noe i det hele tatt. Eller tenke egen sak for den saks skyld.

VG er norges største avis og de setter ofte malen for hva de andre plukker opp og hvordan saken føres videre. Mange journalister i dag er pyser og tenker ikke selv omtrent. Jeg skjønner godt at Nordlie føler seg forfulgt og at det er tøft når det preger hele hans atmosfære. Familien preges av det og barna ville ikke gå på skolen idag. Ikke bra at media har så stor makt som dette og ikke minst det faktum at sensitive opplysninger i Tom sin kontrakt har lekket til Se&Hør! Det er jo KRISE at det skjer for en seriøs fotballklubb. Det er en oppvask de virkelig burde ta intert i FFK.

Jeg lurer på hva som skjer videre med Tom Nordlie nå? Blir han trener et annet sted eller har skuten forlatt kaien for lenge siden? Fotballen har en bruk og kast mentalitet som er helt forkastelig, og ikke minst noen lønninger som ikke står i stil med noen ting. Det er da herlig å høre i et møte hos VG nett for en uke siden at sykkel er gått forbi fotball i popularitet på nett! Det kan jeg like, selvom jeg er forpilktet til å si et lite «Heia Godset» oppi det hele.

Jeg heier på Tom Nordlie og har stor sympati for han og hans familie den siste tiden. IKKE LETT og husk en ting godtfolk, VI MÅ IKKE TRO ALT VI LESER!!! Avisene elsker å lage store overskrifter!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-01-28T10:43:36+00:00 28. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Ruth 28. januar 2010 at 10:49 - Reply

  Så enig, så enig. Har du leste denne? http://schroeder.na24blogg.no/?p=18

 2. Stein Roar 28. januar 2010 at 10:49 - Reply

  Amen 😀

 3. Lita 28. januar 2010 at 11:42 - Reply

  Tom Nordlie kan vel ikke lastes for at Fredrikstad ikke treffer ballen. Alle hvet jo øvelse gjør mester. Lykke til Tom Nordlie

 4. Silje 28. januar 2010 at 12:54 - Reply

  Vi skulle helst ha hatt en verden uten media – så kunne konger regjerere, bedriftsledere bruke pisken, folket bli stumme, fattige lide, og de rike bli kvalmende velstående. Jeg skulle ønske jeg var en borger av det gamle Sovjet. Da hadde jeg i alle fall sluppet å bekymre meg over å bli hengt ut av media.

  Man skal ta hensyn til at Tom Nordlie har barn. Men da må også Tom Nordlie regulere sin oppførsel. Blir du sparket fra x antall fotballklubber, så er det ikke bare media det er noe i veien med.

  Du har sterke meninger, du, Trine Grung… og det er for all del bra. Men du bør begynne å «practice what you preach» og også sjekke litt rundt saken før du peker finger mot noen – det være seg media også.

 5. Geir 28. januar 2010 at 12:56 - Reply

  Tror nok Tom vil bli brukt av andre klubber. Men problemet med vår største nettside VG er at VG bruker og ansetter journalister som er like over 20 år. Blir lite god journalistikk av slikt. VG bør heller bruke noe eldre og mer erfarne mennesker med meningers mot til å skrive for seg…

  Men så lenge VG tjener penger på sin nettside gjøres vel lite for å øke kvalitet. Og en ting skal VG nett ha, de er omtrent de eneste som tjener penger av norske nettaviser.

  VG melder om alt som rører seg, men har selv lite meninger….

 6. Slu 28. januar 2010 at 13:55 - Reply

  No en gang lar folket seg lura av Tom i en pressekonferanse.

  Jeg synes dere som synes så synd på Tom skulle ta en tlf. til Sandefjord, Start, VIF , Lillestrøm osv.
  Der vil dere få saftige historien om klubber som var utbombet etter omgang med denne mannen. Ta en prat med oppmenn, markedssekretærer, ovrig støtteapparat, lokalpresse etc. Dere vil bli sjokkert over hvordan denne personen går frem.

  Og det vi ser nå er at TN ikke har lært en dritt!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits