7 ting du IKKE visste om meg!

Jeg har mottatt en blogaward/utfordring fra Altamagazin som går ut på å skrive 7 fakta om meg selv og deretter sende den videre til 7 bloggere.

1.  Jeg har vært en særs aktiv svømmer med en stor eske full av medaljer

2.  Jeg har to halvsøsken, som jeg ser på som mine helsøsken, i tillegg til min helbror Truls

3.  Jeg lider av Foreign Adaptive Language Syndrom ( jeg MÅ etterape dialekter/språk jeg hører)

4.  Jeg snakker bergensk kun til min mor og far og nærmeste familie. Født der og all familie er derfra….elsker Bergen.

5.  Jeg digget jobben som gulvmassøse på Sentralsykehuset i Rogaland. Herlig gjeng med damer!!

6.  Jeg har benstilling som Charlie Chaplins gange når jeg står i ro….merkelig greie

7.  Jeg vasker meg vel ofte på hendene….sikkert litt for ofte hehe

Da har jeg gjort mitt og delt enda mer om meg selv. Jeg utfordrer herved en annen bloggende Fotballfrue , Maria Amanda , Herlige Lars Tangen , Sjefsengel og Vrangest (som er en utrolig flink blogger) Kjetil som er bare søt og snill, og sist men ikke minst norges flinkeste sjef på sosiale medier Steinar Olsen (Stormberg) til og kanskje dele noe av seg selv. Dette er blogger som jeg leser stort sett hver dag og alle er utrolig forksjellige. Alle bra på sin måte!

By | 2017-03-16T07:24:44+00:00 20. januar, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits