Baksiden – noe folk har en skrue løs

Denne lå i innboksen på facebook profilen min i dag:

John Edwards 3. januar kl. 20:25

forbanna støgge hyklerfitte!
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=589778
her går du å snakker spyr den støgge gallen din på andre vellykkede individer som feks tone, elin tvedt etc,,, og så prøver då å sope sympati-stemmer på å «legge ned bloggen» for så å ikke gjøre d??
jeg er faktisk fra stryn, der jostein og tore andre kommer fra… dette er ikke min facebook… bare en tulleprofil opprettet på skolen… men siden jeg har hørt så masse bullcrap om deg fra folk, så tenkte jeg å servere deg litt tilbake….

du skal vite en ting…
jostein flo er en kjempebra kar! at du har endt opp me en i flo-familien er et under, da de alle er likandes.. du er stygg, uutdannet, snakker dritt om alle som er penere enn deg (99 % så jeg noen skrive i bloggen din, og jeg er vel uenig,,, 100%)… se deg i speilet… hva ser du.. støgge patetiske fitte!

hvorfor comeback av bloggen? og nå går du jo helt amok på alle sosiale medier?!?! hva skjer?`:S
d er jo så mange A-kjendiser som dør nå for tiden… michael jackson, brittany murhpy…. jeg håper at neste gang jeg leser om slikt så gjelder d en råtten Å-kjendis,, …..

Det finnes mye rart en skal «tåle» fordi en har en omtalt blogg men dette blir for dumt. I mitt innlegg en tid tilbake hvor jeg skrev at jeg skulle roe ned bloggingen så skrev jeg faktisk aldri at jeg skulle slutte. Det var det avisene som konkluderte med uten å høre med meg engang. Jeg trakk vekk den veldig personlige biten men meningene mine får fritt spillerom. Jeg trengte en pause, men å hisse seg sånn opp som denne karen over her går jo rett og slett ikke ann. Jeg kan jo anmelde han og har allerede gjort det til facebook. Noen andre forslag til hva en burde gjøre?


By | 2010-01-04T10:42:02+00:00 4. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG|14 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits