Firmaet er i gang

Jeg er godt igang og vel installert i mitt lille krypinn/kontor i Røyken Næringshage. Det er så herlig å sitte her velvitende om at jeg er del av et fellesskap kontra det siste året hvor jeg har jobbet hjemmefra! Denne måten å jobbe på passer meg perfekt og ikke minst det faktum at jeg to dager i uken setter min lit til at NSB er i rute og frakter meg vel frem til kunde i Oslo. Jeg jobber med et prosjekt på fast basis og har fire kunder utover dette i portoføljen min. Idag er det nettsiden medieutvikler.no jeg skal jobbe med og skal få litt hjelp av en designer til dette. Jeg gjør det meste selv, men enkelte ting er det greit å rådføre seg med andre om.

På onsdag snakket jeg på NRK Østafjells om min nyoppretta praksis og jammen kom det ikke omtale i lokalavisen Røyken og Hurum avis igår! JIPPI!

Jeg gleder meg sånn over veien videre og syntes dette er veldig spennende. Jeg våkner grytidlig om morgenen fordi det gribler i armer og ben etter å komme meg på kontoret. Det er en så deilig følelse at jeg nesten ikke kan beskrive det engang.

Jeg kommer snart på skjerm fordi jeg er med i Celebert Selskap på Tv3 og skal kokkelere for tre andre gjester. Jeg er ikke noen kokkekunstner, men bestemte meg for et tema og det funket veldig bra for meg. Gleder meg til å høre responsen fra mine blogglesere, kjekt det finnes en del av dere forsatt. Dette ser jeg jo av lesertallene og gjett om jeg setter pris på det.

Her er et bilde fra opptakene hjemme hos meg:

Alt ustyret til crewet plasser på et rom

Kjekke folk å jobbe med fra Rubicon TV

To av min herlige medgjester og jeg kan røpe såpass at hele uken var en FEST! Grisekoste meg en hel haug!

By | 2017-03-16T07:24:37+00:00 22. januar, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits