Gale Anna Anka?

Jeg liker denne dama jeg, er jeg gal da? Jeg liker folk som skiller seg fra det vanlige, og det fasinerer oss alle litt tror jeg siden hun får så mye pr som hun får til og med i Norge. Husk det, avisene hadde ikke skrevet så masse om henne hvis ikke sakene fikk klikk. Tydeligvis så liker vi henne siden vi klikker inn og lar oss «sjokkere»!

Er vi sjokkerte, undrer jeg? Hvor langt vil hun dra dette? Mannen uttaler at hun vil bli superstjerne for enhver pris, hun skal den ene dagen få penger, den andre ikke ei krone, ikke skilles, skilles likevel. Hva skal man egentlig tro av det man leser i avisene? Hvor mye av det er faktisk sant?

Jeg tenkte mye på det når jeg fulgte kaoset rundt Michael Jackson sin død i 2009. Hvor mye av de vi leser er faktisk sant? Den ene sensasjonelle saken overtar den andre, og avisene forsetter å skrive for å «underholde og opplyse» oss. Alt, for at vi skal trykke inn på sidene deres og bli der lengst mulig.

Men tilbake til Anna, denne svenske syltynne berta som fremstår som om hun har to hjerneceller som slåss om å bli brukt. Jeg liker henne og syntes hun skal ha for at hun vil noe, selvom det er noe så platt som å bli superstjerne. Hva skal hun bruke den tittelen til liksom? Kjedelig visittkort : Anna Anka The Superstar…hehehehehehe uten noe attåt!

Jeg håper hun flår ektemannen for enhver krone han måtte ha og sitter igjen styrtrik med superstjernestatus. Hvis hun skal klare det er hun ihvertfall i det rette landet selvom det der er mange om beinet. Hvis en vil noe er alt mulig. GO Anna, flere som heier?

By | 2010-01-05T14:00:43+00:00 5. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits