Merkelige Norge

Det finnes en ung blogger med navn Emilie Nereng. Hun kaller seg VOE og er norges mest leste blogger. Jeg traff henne og faren i fjor høst for å gi de noen bloggråd og det var veldig hyggelig! Nå skal jenta gjesteforelese om sosiale medier og hvordan de unge bruker nettet på Høyskolen i Lillehammer . HEIA VOE sier jeg!! Hun er flink, ivrig, byr på seg selv og er en dedikert blogger. Jeg har lest den lenge, lenge før den kom på 1ste plass. I tillegg til dette er jenta nydelig og derav fenger hun enda mer.

Så kommer fordommene fra de «intelektuelle» bloggerne som mener det blir for dumt å se kun på lesertall. «Hun har ikke makt på grunn av hennes alder» mener mange…»det er jo bare unge som leser bloggen hennes» sier noen. Jeg blir så irritert! Dere som sitter på deres høye hester med det «riktige» innholdet, hvem når dere? Hvor mange? Er det så viktig å nå makteliten fremfor folket? VOE treffer mange fordi hun er folkelig og byr på seg selv. Hun skriver bra og jeg sjekker bloggen hennes daglig, det samme gjør min datter.

Det er altfor mange som tror at det gjelder å skrive så flott og ha meningsfullt innhold. Hvem bestemmer hva som er meningsfullt og såkalt riktig? Jeg tror ikke de såkalte «riktigeinnholdsmessige» bloggerne har helt skjønt det. Det er vel viktigere å få med seg folket enn å nå to i en maktposisjon? VOE fenger…..deal with it!! Det samme gjorde min blogg på sin enkle måte en laaaang stund inntil jeg tok en pause før jeg nå begynte igjen. Nei, jeg skriver ikke perfekt og ja, jeg skriver ofte vel fort, men bloggen funker den i sin enkelhet. Igår hadde jeg 4800 unike lesere. Det enkle er ofte det beste, det MÅ ikke alltid være så forbanna «flott» alltid! Jeg er 100% sikker på at alle som blogger ønsker like høye lesertall som VOE, ikke si noe annet!!

By | 2010-01-06T10:45:14+00:00 6. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits