MGP- for et sirkus

Endelig ferdig med Rybak sin kjærlighetssang til en eks og så er vi igang igjen. Melodi Grand Prix sirkuset er jo blitt et sirkus på mange måter og plutselig er det «kult» for artister å være med. Alle melder seg på og ser plutselig markedsføringsverdien, men jeg må si at Maria H Storeng kunne ventet noen år til. Hun er flink, liten tvil om det, men de må da klare å spore opp noen som ikke nettopp deltok ….? Det blir kjedelig og låten hennes igår syntes JEG var lite inspirerende med terningkast 1 i vinnerpotensiale. Hun kommer ikke til å stå i Telenor arena, det er jeg sikker på!

Jeg likte Muri sin låt jeg, men den er nok dessverre ikke en typisk MGP-låt. Likevel erindrer jeg flere slike unge tøffe gutter med catchy låter gjøre det veldig bra tidligere så vi får vente å se. Jeg holder en liten knapp på Yes Man!

Lene A er et kapittel for seg selv. Hun stiller opp som en glamdronning og har definitivt antrekket med seg, men låten…..hva i alle dager var det? Den var kjedelig og sønnen min som ellers liker Lene A (aner ikke helt hvorfor) uttalte mens låten spilte: «mamma, dette ble kjedelig og veldig lite nytt». Det ble kjedelig og det ante meg at hun ville ryke ut i første korsvei. Etter opptredenen stikker hun i garderoben og blir furten eller kanskje genial på pr? Hun stikker jo av med alle overskriftene selvom hun ikke gikk videre…..hvorfor skjer det tror du? Det er jo et paradoks at Lene skal få de største overskriftene kun fordi hun ikke ville møte pressen!? Redd for å vise tårer eller veldig gjennomtenkt? Jeg heller mot det første selvom pr har alltid vært en av hennes sterke sider. Avisene elsker å skrive om henne og jeg tror hun elsker å være der, i avisene. Helt greit det men ikke vær en dårlig taper Lene. Det liker ikke Norge…..

Foto: Seher.no/Anders Myhren

By | 2010-01-09T10:24:44+00:00 9. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits