Nå er det NOK!

Jeg har sagt det lenge her i huset, nå må de slutte å snakke så negativt om Tom Nordlie. Han er sikkert en håndfull av en trener, men måten media nå kaster seg over han, og Mueller for den saks skyld, er helt forkastelig. Jeg syntes selv det er morsomt å tulle litt med mediapersonligheter her på bloggen, men det går en grense for når nok er nok. Jeg leser hva som ble sagt på Idrettsgallaen og blir rett og slett overrasket over at NRK har godtatt det som Traa og Hoen leste opp fra scenen :

«Tippeligaklubbene har gjort et felles nyttårsforsett: de skal ikke ansette Tom Nordlie i 2010. Men nyttårsforsetter brytes som kjent allerede før februar» Så fulgte de opp med at «prisen går til Tom Nordlie… nei han er jo ikke nominert,» – til full latter fra salen.

Tenk hvis du som seriøs fotballtrener satt i salen og folk stod på scenen og «lekte» med deg og navnet ditt. Det er nok greit en gang, men igjen og igjen? Jeg syntes det er tøft at Tom går ut i dagens VG og sier ifra. Stå på Tom, ikke la deg finne i det! Du har gjort dine stunt i media, det er sant, men skal en likevel ikke finne seg i alt. Er Tom en sutrepomp nå eller bør han tåle såpass? Hva mener du?

By | 2010-01-10T11:28:13+00:00 10. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , |36 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits